13 υπέροχα αθηναϊκά στέκια για τις πιο νόστιμες καλοκαιρινές σου βόλτες

Theta Athens: All day διασκέδαση στην αγκαλιά της Ακρόπολης

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο από μια μεσημεριανή ανάπαυλα στον πεζόδρομο της Αδριανού;

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Theta Athens.
Theta Athens.
Theta Athens.
Theta Athens.
Theta Athens.

Theta Athens: Ένας all day χώρος, ιδανικός για βόλτα, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης, στην οδό Αδριανού

Οδός Αδριανού, ο πιο πολυφωτογραφημένος δρόμος της Αθήνας. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο από μια μεσημεριανή ανάπαυλα στον πεζόδρομο της Αδριανού, με Έλληνες και ξένους επισκέπτες να περιδιαβαίνουν στην περιοχή; Ή μια βραδινή έξοδο για φαγητό ή για ένα κοκτέιλ κάτω από τη φωτισμένη Ακρόπολη; Για φανταστείτε ένα σκηνικό για το οποίο έρχονται εκατομμύρια άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο και που εμείς οι τυχεροί το έχουμε στα πόδια μας.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο βρίσκεται το Theta-Athens, ένας all day χώρος ιδανικός για βόλτα σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης, με εξαιρετικές επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας, από τις 8 το πρωί έως και τη 1 μετά τα μεσάνυχτα που λειτουργεί καθημερινά. Η μέρα ξεκινάει με καλοφτιαγμένο καφέ συντροφιά με ένα βιβλίο ή και με μια εφημερίδα για τους πιο παραδοσιακούς, με τη συνέχεια να περιλαμβάνει δυναμωτικές προτάσεις για brunch, όπως το Breakfast Burger, με δύο τηγανητά αυγά, ψητό μπέικον, γραβιέρα, ντομάτα, μαγιονέζα, ανάμικτη σαλάτα και iceberg σε ψωμί μπριός, αλλά και τα πεντανόστιμα αυγά σαγανάκι, με αυγά μάτια, απάκι Κρήτης και γραβιέρα Αμφιλοχίας!

Η κουζίνα του Theta-Athens χρησιμοποιεί άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και σας προτείνει φρέσκιες σαλάτες, ορεκτικά, πάστες, ριζότο, burgers, εξαιρετικές pinsa, όπως η Ρομάνα με ντομάτα, μοτσαρέλα, ρόκα, λιαστή ντομάτα, φλέικς παρμεζάνας και πέστο βασιλικού, ποικιλίες για την παρέα, τέλεια μαγειρευτά και κυρίως πιάτα, από μουσακά (και σε vegan εκδοχή) και αρνάκι λεμονάτο μέχρι μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα 800 γραμμαρίων και φοβερό κερκυραϊκό σοφρίτο, δηλαδή μοσχαράκι κατσαρόλας με λευκό κρασί, ξύδι, σκόρδο, δεντρολίβανο και φρέσκιες τηγανητές πατάτες!

Όλα αυτά θα τα συνδυάσετε με φίνα αποστάγματα και επιλογές κρασιού από τον ελληνικό αμπελώνα, μπίρες αλλά και εμπνευσμένα signature κοκτέιλ.

Extra tip: Το Theta-Athens είναι ιδανικό και για ένα γλυκό. Μπακλαβάς, σουφλέ σοκολάτας, μηλόπιτα, παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο, όλα τους είναι τέλεια!