Go Vegan: Ο βιγκανισμός ήρθε για να μείνει!

Athens Vegan Burgers: Δεν είναι μόνο burgers αλλά κι ένα ταξίδι στον κόσμο!

Η νέα άφιξη της πόλης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Athens Vegan Burgers
Athens Vegan Burgers
Athens Vegan Burgers
Athens Vegan Burgers

Στο καινούργιο Athens Vegan Burgers στη Μητροπόλεως θα δοκιμάσεις vegan burgers με επιρροές από όλο τον κόσμο

Φοβερό vegan μπεργκεράδικο, νέα άφιξη στην πόλη καθώς διανύει μόλις τον τέταρτο μήνα λειτουργίας του, αλλά μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα μας έχει κλέψει την καρδιά με το αποκλειστικά vegan μενού του που εμπνέεται από την κουλτούρα κάθε χώρας!

Ανοιχτό καθημερινά, από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι σερβίρει τρία διαφορετικά πρωινά, τα English, American και Mediterranean (υπάρχει και το γλυκό pancake) κι από εκείνη την ώρα μέχρι τα μεσάνυχτα ξεκινάει η πανδαισία των burgers. Όπως είπαμε, τα burgers εδώ μοιάζουν με ένα ταξίδι στον κόσμο, έτσι θα βρείτε το φανταστικό Porcini (Ιταλία), με μπιφτέκι μανιταριών με πορτσίνι, αγιολί τρούφας, σάλτσα γκοργκοντζόλα, κόκκινη λόλα, βλαστάρια παντζαριού και τυρί, το ανεπανάληπτο Texas (ΗΠΑ), με μπιφτέκι beyond, μπέικον, τυρί, πίκλα αγγουράκι, καπνιστή μαγιονέζα, σάλτσα BBQ και ψωμάκι με παντζάρι, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και η ελληνική εκδοχή, ο Gyros, με γύρο μανιταριών, τζατζίκι, ντομάτα, κρεμμύδι και ελληνική mini πίτα. Ο σεφ, Νίκος Γαϊτάνος, ο οποίος διδάσκει στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ, την πρώτη vegan σχολή στην Ευρώπη, προτείνει 10 διαφορετικά τέτοια burgers (όλα συνοδεύονται με φουρνιστές πατάτες χωρίς λάδι), αλλά και κάποια εξαιρετικά ενδιαφέρονται special dishes, σε μορφή burger και αυτά, όπως ο μουσακάς που αντί για ψωμάκι έχει χειροποίητη φωλιά πατάτας!
Να το επισκεφθείτε οπωσδήποτε και να θυμάστε ότι όλα αυτά τα καταπληκτικά μπορείτε να τα απολαύσετε και με delivery μέσω eFood.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ