Go Vegan: Ο βιγκανισμός ήρθε για να μείνει!

Royo: Γιατί το καλό παγωτό και γλυκό είναι καλό για όλους!

Εδώ θα βρεις ένα σωρό λαχταριστές γεύσεις σε vegan εκδοχές, χωρίς ζάχαρη και γλουτένη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Royo
Royo
Royo
Royo

Στο Royo στους Αμπελόκληπους για τέλεια παγωτά και γλυκά

Η γλυκιά ιστορία του Royo ξεκινάει από τη Ρόδο το 2012, μέχρι που η οικογενειακή αυτή επιχείρηση ήρθε και στην Αθήνα, στην οδό Πανόρμου, τις τελευταίες ημέρες του 2019, αποδεικνύοντάς μας ότι οι γευστικοί μας ορίζοντες δεν μπορούν να έχουν όρια!

Η φιλοσοφία των ανθρώπων του Royo λέει ότι «το καλό γλυκό είναι καλό για όλους», έτσι μας ετοιμάζει ένα σωρό λαχταριστές γεύσεις σε vegan εκδοχές, χωρίς ζάχαρη και γλουτένη! Και κάθε μέρα το παρασκευαστήριό του μοιάζει με ένα μικρό μελίσσι. Ολόφρεσκα αγνά υλικά παίρνουν το καθένα τη θέση τους, οι άνθρωποι βάζουν όλη τους την τέχνη και το μεράκι, οι μυρωδιές πλημμυρίζουν τον χώρο, κι εμείς δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε.
Στο Royo θα βρείτε 9 φοβερές γεύσεις vegan gelato, που κι αυτές φτιάχνονται καθημερινά εδώ με δικές τους συνταγές, τέλειες vegan βάφλες, δυναμωτικά vegan milkshakes και smoothies, ανεπανάληπτη vegan τούρτα παγωτό, τρεις επιλογές σε sorbet ποτά, φρεσκότατες φρουτοσαλάτες και όπου να ’ναι έρχεται και vegan κέικ!
Για όλα αυτά μη διστάσετε να ρωτήσετε τους ανθρώπους του Royo, είναι ευγενέστατοι και πολύ εξυπηρετικοί, με το κατάστημα να λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τις 02.30 τη νύχτα και μέχρι τις 03.30 Παρασκευές και Σάββατα. Να θυμάστε, τέλος, ότι όλα αυτά τα ωραία μπορείτε να τα απολαύσετε και με delivery, είτε τηλεφωνώντας στο κατάστημα είτε μέσα από τις γνωστές πλατφόρμες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ