- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Η Φάρμα Μπράλου απέκτησε το δικό της ψητοκρεοπωλείο στο Κολωνάκι
Όσα ζουμερά burger, λαχταριστές πίτσες ή ζουμπουρλά tacos κι αν εμφανιστούν, εμείς πάντα θα υποβάλλουμε τα σέβη μας στον βασιλιά του είδους, το σουβλάκι! Μας αρέσει επίσης να δοκιμάζουμε σουβλάκια μέχρι να βρούμε το απόλυτο, για αυτό και σας δίνουμε ακόμα μία διεύθυνση για να προσθέσετε στην ήδη πλούσια -φανταζόμαστε- λίστα σας.
Η Φάρμα Μπράλου είναι γνωστή για τη “farm to table” φιλοσοφία της. Δηλαδή, κρέας από ζώα ελευθέρας βοσκής που εκτρέφονται στη δικιά τους φάρμα στη Φθιώτιδα και φτάνουν φρέσκα, καθημερινά στην Αθήνα, στα κρεοπωλεία της φάρμας Μπράλου στην Κηφισιά και στο Κολωνάκι. Πέρυσι άνοιξε και το δικό της εστιατόριο στο Κολωνάκι συγκεντρώνοντας πολλούς meat lovers. Το επόμενο ακαταμάχητο βήμα έρχεται τώρα που, ακριβώς δίπλα στο εστιατόριο, η Φάρμα Μπράλου ανοίγει και ψητοκρεοπωλείο, για να το πούμε απλά σουβλατζίδικο, και ψήνει στα κάρβουνα υπέροχα σουβλάκια. Ε, ναι! Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη…
Εδώ το σουβλάκι σερβίρεται στην αυθεντική του εκδοχή και το μενού περιλαμβάνει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής σε σουβλάκι, σουβλάκι χοιρινό και μπιφτέκι μοσχαρίσιο, σουβλάκι από μοσχάρι Black Angus, μπιφτέκι γαλοπούλας ελευθέρας βοσκής, ψαρονέφρι χοιρινό, μπριζολάκια χοιρινά, παϊδάκια από αρνί γάλακτος και φιλέτο μοσχαρίσιο. Τα συνοδευτικά απλά, όπως αρμόζουν στο τέλειο σουβλάκι: φρέσκες τηγανιτές πατάτες και σαλάτες.
Όλα τα σουβλάκια, αλλά και τα υπόλοιπα κρεατικά ετοιμάζονται καθημερινά εδώ. Ο χώρος του κρεοπωλείου της Φάρμας διαμορφώθηκε ειδικά και πλέον, εκτός από τις βιτρίνες και τα ψυγεία, φιλοξενεί και μια μεγάλη ψησταριά με κάρβουνα. Το σουβλάκι σας μπορείτε να το απολαύσετε είτε στα τραπέζια, είτε στο σπίτι ή στο γραφείο (ναι, γίνεται και delivery).
Μηλιώνη 9, Κολωνάκι, 213 0455929, Δευτέρα έως Σάββατο: 13.00-22.00
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Για τους λάτρεις του κρέατος, η ποικιλία κρεατικών ΧΧL ενός μέτρου είναι must
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
Για τίμιους και πεντανόστιμους μεζέδες στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης
Εδώ θα απολαύσετε ουζάκι από το νησί και αυθεντικές νησιώτικες γεύσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.