- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Tarantino: Tα καλύτερα burgers της Θεσσαλονίκης
Η γεύση που αγαπάει όλος ο πλανήτης στην ιδανική του μορφή
Τον Απρίλη του ’18 τα Άνω Λαδάδικα απέκτησαν ένα καινούριο, ζουμερό στέκι που λατρεύει τα burgers, τις τηγανητές πατάτες, τις μαύρες μουσικές, τις ελληνικές μπίρες και το street food, όσο ολόκληρος ο πλανήτης.
Στο «Tarantino» θα ανακαλύψεις και θα μυηθείς στο 100% Black Angus Burger, στο καπνιστό και slow cooked Beef Brisket, στο πεντανόστιμο Pulled Pork αλλά και στο χορτοφαγικό Portobello Mushroom Burger, παρέα με τις μοναδικές τηγανητές γλυκοπατάτες με μαγιονέζα τρούφας.
Η επιλογή του δρόμου δεν ήταν τυχαία, η Ερνέστου Εμπράρ αποτελεί ό,τι πιο underground έχει να αναδείξει η πόλη, αφού είναι ένα ιδιωτικό στενό που πάνκηδες, φάνκηδες, μηχανόβιοι αλλά και τα παιδιά του Baobab bar συνυπάρχουν χωρίς τις δηθενιές της γύρω περιοχής.
Πρόσθεσε αβοκάντο, μπέικον, onion rings, αυγό, καπνιστό τυρί ή ό,τι άλλο θέλεις από τα έξτρα του «Tarantino», κουνήσου με την γκρούβα του Curtis Mayfield, ψάξ’ το σε όλα τα streetfood festivals και με μια φρέσκια μπίρα ετοιμάσου να φωνάξεις Bang Bang my Burger Shot me Down.
Tarantino Sandwiches & Fries, Ερνέστου Εμπράρ 3-5. Fb: tarantinothessaloniki
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Για τους λάτρεις του κρέατος, η ποικιλία κρεατικών ΧΧL ενός μέτρου είναι must
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
Για τίμιους και πεντανόστιμους μεζέδες στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης
Εδώ θα απολαύσετε ουζάκι από το νησί και αυθεντικές νησιώτικες γεύσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.