- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ένας Δυόσμος για το καλοκαίρι
Αυθεντικό πειραιώτικο εδεσματοπωλείο με πιάτα και μουσικές που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα
Από εκείνα τα μαγαζιά που πάντα επιστρέφεις, σαν να σε οδηγεί το διαχρονικό άρωμα του δυόσμου. Περιποιημένο, αυθεντικό πειραιώτικο εδεσματοπωλείο με πιάτα και μουσικές που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, σε ένα υπέροχο νεοκλασικό του 1920. Τα τοπικά προϊόντα που αγαπάμε γίνονται αρώματα και απίθανες γεύσεις στους μεζέδες και τα πιάτα που μαγειρεύει με την καρδιά του ο σεφ Άγγελος Αρβανίτης.

Ζυμώνει και ανοίγει φύλλο, αναζητά τις ντόπιες πρώτες ύλες σε κάθε ελληνική γωνιά και χαρίζει εξαίσιες επιλογές όπως φάβα Σχοινούσας με κρέμα από κάπαρη, αυγά τηγανητά πάνω σε φωλιά από sticks πατάτας, τηγανιά μανιταριών με κασέρι Ξάνθης και λάδι τρούφας αλλά και σαλάτες, υπέροχα κυρίως με κρεατικά και γλυκά για το τελείωμα. Θα το αγαπήσεις για τα χαμόγελα και τη φιλοξενία των ανθρώπων του, το καλό φαγητό, το όμορφο περιβάλλον της σάλας με το ξύλινο πάτωμα και για το δροσερό αεράκι της Φρεαττύδας στα τραπεζάκια της καλοκαιρινής ταράτσας του.

Φρεατύδος 42Α, Πειραιάς, 2104611335, diosmos.gr, Fb: Δυόσμος, Instagram:dyosmos.edesmatopolio
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καλά πιάτα και πλούσια κάβα με 300 ελληνικές ετικέτες
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Για τους λάτρεις του κρέατος, η ποικιλία κρεατικών ΧΧL ενός μέτρου είναι must
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
Για τίμιους και πεντανόστιμους μεζέδες στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.