- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ζurbaran

Η πιο πρόσφατη και πιο χοτ άφιξη, περνάς βράδυ από την Π. Ιωακείμ και νομίζεις ότι κάτι μοιράζουν.. Υπέρκομψο, από τη «βεράντα» του καφέ μπροστά μέχρι το καταπράσινο αίθριο στο πίσω μέρος, αρχιτεκτονική από τους μετρ Α. Κούρκουλα και Μ. Κοκκίνου που ενώνει τα καλύτερα από το παρελθόν με το σύγχρονο μέλλον. Από το πρωί για καφέ, μπάρα με ποτά και εξαιρετική επιλογή κρασιών, ελαφρύ μενού για lunch, πιο γκουρμέ για το βράδυ.
Red Door

Στο καινούργιο ιαπωνικό της Τσακάλωφ, ανοίγεις την κόκκινη πόρτα, βγάζεις παπούτσια, κάθεσαι στο τραπέζι-ψησταριά για να ψήσεις το kobe σου, πίνεις εξαιρετικά κοκτέιλ. Φεύγεις γκέισα...
Nixon

Η νέα βερσιόν του γνωστού μπαρ του Κεραμεικού (δεν έχει ούτε μήνα) εγκαταστάθηκε Σκουφά και Ομήρου, είναι μικρότερη σε χώρο αλλά ακολουθεί τις ίδιες σταθερές. Από το πρωί σερβίρει ωραία κοκτέιλ, πολυσυλλεκτικά πιάτα, και φυσικά το διάσημο μπραντς. Σε λίγο καιρό και με ωραίες street food προτάσεις για το δρόμο.
Κιουζίν

Ούτε μήνα ανοιχτό, με vintage διακόσμηση -φλοράλ ταπετσαρίες, πολυέλαιοι, καδράκια, ποδήλατα που κρέμονται από την οροφή-, και κουζίνα ελληνική δημιουργική -ταλιατέλες με μανιτάρια στιφάδο- από τη σεφ Λένα Σφυρόερα. Στο 16 της Λυκαβηττού.
El Raval
Όνομα που παραπέμπει στη λαοφιλή για τα μπαρ και τα ρεστό της περιοχή της Βαρκελώνης και σήμα-μασκότ ο (ψεύτικος) παπαγάλος στο μπαρ. Τάπας, τάκος, μπέργκερ, τορτίγιες και κοκτέιλ με εξωτικά φρούτα. Στην Τσακάλωφ.
Quadrò Pizzetterie Romane
Πιο καινούργιο, πεθαίνεις! Για την ακρίβεια θα ανοίξει σε μερικές μέρες και είναι πιτσαρία delivery με franchise κατευθείαν από Ρώμη! Ένας πάγκος, δύο τραπεζάκια, πολλές γεύσεις. Στο 39 της Π. Ιωακείμ, εκεί που ήταν παλιά το Yoko Sushi.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Για τους λάτρεις του κρέατος, η ποικιλία κρεατικών ΧΧL ενός μέτρου είναι must
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
Για τίμιους και πεντανόστιμους μεζέδες στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης
Εδώ θα απολαύσετε ουζάκι από το νησί και αυθεντικές νησιώτικες γεύσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.