Ένα βράδυ τέσσερις φίλοι ρώτησαν τους εαυτούς τους τι αγαπούν περισσότερο από τις μικρές χαρές της ζωής. Η απάντηση ήταν δύο λέξεις: Burgers και cocktails! Και κάπως έτσι, σε μία ζωηρή γωνιά της πόλης δημιουργήθηκε το La Esquina, που έχει να σου πει 10 ζουμερές ιστορίες για burgers και άλλες τόσες για signature cocktails.

Σύντομα, τα νόστιμα μυστικά του γωνιακού μαγαζιού στην οδό Χάρητος μεταδόθηκαν από στόμα σε στόμα και η πόλη άρχισε να μαζεύεται εδώ για να τα δοκιμάσει. Ακούσαμε για μερικά που ξεχωρίζουν. Το ένα λέγεται Berlusconi Burger κι έχει μπιφτέκι Black Angus, λάδι τρούφας, bacon κ.ά.

Το άλλο έχει όνομα βουτυρένιο και λιώνει στο στόμα. Είναι το Chicken butter burger που θα σου πάρει το μυαλό! Όσο για τις ιστορίες των signature cocktails θα βρεις 12 και όλες θα θες να τις… ακούσεις. Κάν’ το σε κάποιο από τα συχνά event τους ή τα βράδια με dj sets.

Τip: Το άπαιχτο brunch που σερβίρεται 13.00-18.00 κάθε μέρα (!) και που θα λατρέψεις ακόμα περισσότερο αν είσαι egg lover. Extra tip: Όλες οι ιστορίες έρχονται και σπίτι σου με ένα κλικ εδώ.
Χάρητος 43, 210 7232575, www.laesquina.gr, Fb: La Esquina, instagram: la_esquina_kolonaki

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καλά πιάτα και πλούσια κάβα με 300 ελληνικές ετικέτες
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Για τους λάτρεις του κρέατος, η ποικιλία κρεατικών ΧΧL ενός μέτρου είναι must
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
Για τίμιους και πεντανόστιμους μεζέδες στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.