Resto

Κάνε μου λιγάκι «Moouu»…

Το steak house που λατρεύουν οι κρεατοφάγοι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
114029-226044.jpg

«Εκλεκτά κρέατα σε χαμηλές τιμές». Μία φράση είναι αρκετή για να περιγράψει τη φιλοσοφία αυτού του αυθεντικού steak house. Συκώτι με μοσχολέμονο, πουρέ και μαρμελάδα λεμόνι, καταπληκτικό hanging tender, cote de veau για δύο (γαλλική κοπή black angus με παπαρδέλες λαχανικών και baby πατάτες), είναι μόνο μερικές από τις εξαιρετικές προτάσεις που θα έκαναν κάθε ορκισμένο κρεατοφάγο να παραμιλάει.

Δεν λείπει βέβαια η απαραίτητη συνοδεία, μία προσεκτικά διαλεγμένη λίστα με 35 ετικέτες κρασιών και τα μικρά, γλυκά θαύματα. Δοκίμασε μους σοκολάτας με σοκολατένιο μπισκότο, μπανόφι με καραμέλα και τάρτα λεμονιού με μαρέγκα και παγωτό lime.

image

Η φήμη που ακολουθεί το Moouu, όμως, δεν περιορίζεται μόνο στα εξαιρετικά πιάτα κρεατικών του, αλλά επεκτείνεται και στην μπάρα του. Μερικά από τα καλύτερα cocktails της πόλης σε περιμένουν εδώ. Απλά περιέγραψε στον barman το cocktail των ονείρων σου και ετοιμάσου να το πιεις...

Φοίβης 17, Γλυφάδα, 211 4096295

INFO
Moouu
Λειτουργία: Ανοικτό μεσημέρι

Μια πρόταση για καλό και ποιοτικό κρέας στη καρδιά της Γλυφάδας (απέναντι απο το κολυμβητήριο) σε ενα ζεστό industrial χώρο. 

Δες αναλυτικά

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ