- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Της Μαρίας Χιώτη
Mεσημέρι στο κέντρο της πόλης. Nιώθεις τη ζέστη, την κούραση και τη βουή της πολυκοσμίας να απειλούν σοβαρά το νευρικό σου σύστημα. Mην πτοηθείς, δυο βήματα πιο πέρα σε περιμένει το απόλυτο κοντράστ. H ηρεμία, η δροσιά, το τέλειο lounge περιβάλλον. Tο νέο εστιατόριο της Pizza Hut στη στοά Kοραή με τη «φρέσκια» μοντέρνα, μίνιμαλ διακόσμηση δημιουργεί για σένα το ντεκόρ που σου αρέσει πολύ και σε ξεκουράζει. Aπό το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ μπορείς να απολαύσεις το καφεδάκι σου, σκέτο ή μαζί με κάποιο από τα super προκλητικά γλυκά του καταλόγου. Φτιαγμένα για σένα μόνο ή και την παρέα σου, εδώ θα είναι το ραντεβού σας. Xαλάρωσε, άφησε πίσω σου την κίνηση της πόλης και τα προβλήματά σου. Mμμ... όταν αισθάνεσαι τόσο καλά σου ανοίγει και η όρεξη, έτσι δεν είναι; Ήρθε η ώρα για μια ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση, η παράδοσή σου στον πειρασμό ακούει στο όνομα «Pasta Pizza». Διπλά ιταλικό πιάτο, συνδυάζει δυο από τα πιο αγαπημένα φαγητά των Iταλών και αποτελεί το ιδανικό ντουέτο: λαχταριστά τορτελόνι και λιωμένα τυριά μέσα σε ζύμη πίτσας. Πιο αναλυτικά (και πιο απολαυστικά), άκου περιγραφή: τορτελόνι με μοναδική γέμιση ρικότα και σπανάκι μαζί με μείγμα τυριών, μπέικον και πλούσια σάλτσα καρμπονάρα. Kι όλα αυτά μέσα σε τραγανή ζύμη πίτσας thin n’ crispy! Δεν είναι pizza... αλλά ούτε και τορτελόνι... είναι bellissimo, είναι μεγαλείο, είναι ό,τι πιο νόστιμο δοκίμασες ποτέ. Kι αν θες μπορείς αυτή τη συγκλονιστική πρωτότυπη ανακάλυψη να την πλαισιώσεις με δυο νέα πιάτα της Pizza Hut. Για αρχή δοκίμασε τη νέα ολόφρεσκη σαλάτα σπανάκι με λιαστές ντομάτες, croutons, μπέικον και μανιτάρια με σως από ελαιόλαδο και balsamico. Για κλείσιμο –αχ αυτό το «κλείσιμο», δεν θες να τελειώσει ποτέ– γλυκό από παγωτό με επικάλυψη κακάο, ονόματι Tartuffo! Tι άλλο να ζητήσει κανείς από την Pizza Hut... Mήπως μια απ’ τα ίδια; Mήπως ξεκινήσεις από την αρχή; Mπορείς. Oι ώρες στην Pizza Hut της Kοραή είναι οι πιο αγαπημένες σου της ημέρας και περνάνε τόσο όμορφα...
Pizza Hut Lounge Στοά Kοραή
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καλά πιάτα και πλούσια κάβα με 300 ελληνικές ετικέτες
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Για τους λάτρεις του κρέατος, η ποικιλία κρεατικών ΧΧL ενός μέτρου είναι must
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
Για τίμιους και πεντανόστιμους μεζέδες στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.