Ταξίδι γεύσεων με αυθεντικό άρωμα της παράδοσης
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Θεματα
Χαλβάς Ελευθερίου: Ο αυθεντικός μαστιχάτος χαλβάς
Resto
Παπαφίγκος, ένα νόστιμο ρακάδικο στο Πασαλιμάνι για τις ηλιόλουστες μέρες
Ψαράκια, θαλασσινά και καλή καρδιά
Resto
Το ολοκαίνουργιο Rick’s είναι ένα steakhouse βγαλμένο από ταινία
Κλέβει σεκάνς -και το όνομά του- από την κλασική Casablanca και σε ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη του μεσοπολέμου.
Θεματα
Η head pastry chef της Madame Fraise Γεωργία Τσαμπάνη μεταμορφώνει τα παραδοσιακά ελληνικά γλυκά
Η νέα σειρά γλυκών Reflect είναι ένα καθρέφτισμα των γλυκών με τα οποία όλοι μεγαλώσαμε
Θεματα
Podcast Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Τα νηστίσιμα γλυκά
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Θεματα
«Ραγιάν»: η φάρμα στο Κιλκίς που αναβιώνει τη γαστρονομική παράδοση του Πόντου
Ο Θεόφιλος Γεωργιάδης αναδεικνύει τον ποντιακό γαστρονομικό πολιτισμό και διαδίδει τους θησαυρούς του στις νεότερες γενιές
Θεματα
Η πιπεριά Φλωρίνης και τα θαυμαστά προϊόντα του Πέτρου Ναουμίδη
Ξεχωρίζουν για τη γεύση τους, τονώνουν την τοπική γαστρονομία και παράδοση
Wine & Spirits
5 κεφαλονίτικες Ρομπόλες που απογειώνουν τον μπακαλιάρο με τη σκορδαλιά
Στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου «πήγαινε» με Ρομπόλα Κεφαλονιάς