Αυτοκινηση

Όταν η Black Friday συναντά την Peugeot, γεννιούνται μοναδικές ευκαιρίες

Πολύ μεγάλο όφελος και μοναδικές τιμές για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 892
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όταν η Black Friday συναντά την Peugeot, γεννιούνται μοναδικές ευκαιρίες

Black Friday στην Peugeot: Μοναδικές τιμές σε όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, μέχρι τις 24 Νοεμβρίου.

Φέτος ο θεσμός Black Friday έρχεται νωρίτερα, με την υπογραφή της Peugeot με πολύ μεγάλο όφελος και μοναδικές τιμές για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Oι αξίες της μάρκας Peugeot είναι διαχρονικές και συνεχίζουν να ενισχύονται: Η γοητεία/Allure (ελκυστική σχεδίαση), η συγκίνηση/Emotion (ενστικτώδης οδηγική απόλαυση) και η αριστεία/ Excellence  (ασυμβίβαστη ποιότητα και ευκολία χρήσης) είναι τα χαρακτηριστικά που προσδίδει στα αυτοκίνητά της. Όμως η Peugeot προχωράει ένα βήμα παραπέρα: θέλει να μπορεί αυτές τις αξίες να τις καρπούται και να τις απολαμβάνει ο καταναλωτής!

Έτσι, πρώτη, μεταξύ πρώτων, ήταν η εταιρεία που θέσπισε την ενέργεια «Black  Friday by Peugeot» ώστε τα μοντέλα της, φορείς αξιών και τεχνολογίας, να φθάνουν προσιτά στον τελικό αγοραστή!

Black Friday by Peugeot

Μία ενέργεια που καθιέρωσε εδώ και πολλά χρόνια η Peugeot με τεράστιο όφελος για τον καταναλωτή

Μοναδικές και ουσιαστικές προσφορές ισχύουν σε όλη την γκάμα των μοντέλων της Peugeot διευκολύνοντας τους λάτρεις της γαλλικής φίρμας να αποκτήσουν το αγαπημένο τους μοντέλο πιο εύκολα από ποτέ!

H εμβληματική γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία με πλήρη γκάμα μοντέλων και κινητήρων και με μοναδικά συστήματα τεχνολογίας και ασφάλειας είναι η πρώτη εταιρία αυτοκινήτου που συμμετείχε στον θεσμό του Black Friday τον οποίο πλέον έχει καθιερώσει ως μια επιδοτούμενη εμπορική πολιτική –άκρως συμφέρουσα– για τους φίλους της γαλλικής φίρμας και τους υποψήφιους αγοραστές.

«Black Friday» by Peugeot σε όλο το επίσημο δίκτυο

Οι προτάσεις «Black  Friday by Peugeot» ισχύουν σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της Peugeot για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα έως και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023. Αφορούν δε όλη την γκάμα των επιβατικών μοντέλων της Peugeot περιλαμβανομένης όλης της γκάμας των δημοφιλών SUVs της και του πρώτου fastback μοντέλου της Peugeot 408, με πραγματικά πολύ μεγάλο όφελος και  μοναδικές τιμές για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα

Black Friday by Peugeot

Για όλα τα μοντέλα της Peugeot ισχύει επιπλέον πενταετής εργοστασιακή εγγύηση και Οδική βοήθεια.

Για άλλη μια χρονιά όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις μοναδικές προσφορές BLACK FRIDAY by PEUGEOT!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ