- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Ράλι Κροατίας: O Kalle Rovanpera πρώτος στο Shakedown
Έκανε τον ταχύτερο χρόνο ξεπερνώντας τον Thierry Neuville με μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου
WRC Ράλι Κροατίας: Πρώτος ο Kalle Rovanpera στο Shakedown - Ακολούθησαν οι Thierry Neuville και Ott Tanak.
Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε το Shakedown του Ράλι Κροατίας και ο Kalle Rovanperä της Toyota Gazoo Racing έκανε τον ταχύτερο χρόνο ξεπερνώντας τον Thierry Neuville, με Hyundai i20, με μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου. Τρίτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Ott Tanak με Hyundai i20.
Σε αντίθεση με τον Rovanperä, ο ομόσταυλός του Elfyn Evans δεν φάνηκε να απολαμβάνει τη διαδρομή στο Okić. Ο Evans χρειάζεται ένα δυνατό αποτέλεσμα στην Κροατία για να επανέλθει στη σωστή τροχιά, δηλαδή στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά στο Shakedown ήταν 4,5 δευτερόλεπτα πιο αργός από αυτό που κατάφερε ο Rovanperä στις τρεις πρώτες του προσπάθειες και βρέθηκε στην 7η θέση.
Ο Neuville ήταν κάπως εκτός ρυθμού στις τρεις πρώτες του προσπάθειες, αλλά έκανε μία επιπλέον και βελτίωσε τον χρόνο του κατά δύο δευτερόλεπτα, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση.
Αυτό άφησε τον Tänak στην τρίτη θέση, 0,8 δευτερόλεπτα πιο πίσω, ενώ ο Esapekka Lappi της Toyota – ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του στο Rally1 αυτό το Σαββατοκύριακο – ήταν τέταρτος ταχύτερος.
Ο Craig Breen ήταν ο ταχύτερος από τους οδηγούς της M-Sport στην πέμπτη θέση, έχοντας τον ίδιο χρόνο με τον Lappi, ενώ ο Gus Greensmith ήταν έκτος, αν και ήταν ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από τον συμπαίκτη του.
Ο καιρός, και οι πολλές εναλλαγές τις οποίες περιμένουν, θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον αγώνα. Αύριο, την πρώτη ημέρα του αγώνα, αναμένεται κρύο και βροχή, και τόσο οι σωστές επιδόσεις όσο και η επιλογή ελαστικών θα είναι πολύ σημαντικές για όλα τα πληρώματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάζει δύο νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, εμπλουτίζοντας την παρουσία της στην Ελλάδα
Ο ελληνικός αγώνας αποτελεί τον έβδομο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA, σε ένα διευρυμένο ημερολόγιο 15 διοργανώσεων.
Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία αποκάλυψε το νέο ρετρό ηλεκτροκίνητο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού
Για πρώτη φορά στη Σιγκαπούρη νικητής ο Μαξ Φερστάπεν, με δεύτερο τον Σαρλ Λεκλέρ και τρίτο Κίμι Αντονέλλι
Οι Καρανικόλας-Κακκαβάς με το Ford Fiesta Rally2 του Car Center κέρδισαν τον 4ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Ολλανδό πιλότο της Red Bull
H Ελλάδα είναι μια από τις πρώτες Ευρωπαϊκές χώρες όπου η Lepas ξεκινά πωλήσεις. Η αρχή γίνεται με τα L8 και L6 PHEV, ενώ το Δεκέμβριο θα ακολουθήσει το L4 BEV
Φοιτητές, πανεπιστήμια, FIA, αυτοκινητοβιομηχανία και τεχνολογική αγορά σε ένα τριήμερο αφιερωμένο στο μέλλον της Αυτοκίνησης
Η μεγάλη αναβάθμιση της Mercedes, η πρώτη νίκη του Φερστάπεν και η παλιά έξη της Ferrari προς τις θεαματικές χειρονομίες
Με μινιμαλιστική διάθεση και εντυπωσιακό μέγεθος, με άπλετο χώρο
Ο Όλιβερ Σόλμπεργκ κερδίζει το Ράλι Σαρδηνίας
Για εννέα ημέρες το Metropolitan Expo γίνεται το επίκεντρο της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου
Ένα μοντέλο που υπερβαίνει τις παραδοσιακές προσδοκίες των πελατών για το τι μπορεί να προσφέρει ένα premium compact SUV.
Σύμφωνα με τη μάρκα, η συμμετοχή της στο WRC θα συμβάλλει στη διαμόρφωση της νέας γκάμας επιβατικών οχημάτων της εταιρείας για την Ευρώπη
Τι πρέπει να γνωρίζουμε για φωτιά και ατυχήματα
Η έξυπνη και αμφίδρομη φόρτιση μετατρέπει τις μπαταρίες των EV σε πόρο ευελιξίας για το δίκτυο
Η ηλεκτροκίνηση και η τοπική παραγωγή καθαρής ενέργειας ως ασπίδα απέναντι στις διεθνείς ενεργειακές κρίσεις
Η πρόοδος στις ΑΠΕ, το έλλειμμα στις μεταφορές και ο κρίσιμος ρόλος των πόλεων
Νέα λεωφορεία, φόρτιση και έξυπνη μετακίνηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.