Αυτοκινηση

Mick Schumacher: Εξιτήριο για τον οδηγό της Formula 1-«Είμαι καλά»

Το μονοθέσιο που οδηγούσε ο 23χρονος Mick Schumacher διαλύθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 23χρονος Γερμανός οδηγός της Haas, Mick Schumacher
Mick Schumacher © EPA

Mick Schumacher: Εξιτήριο για τον οδηγό της Formula 1- Το ατύχημα στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας και η ανάρτησή του στο Twitter

Ο Mick Schumacher, ο 23χρονος οδηγός της Formula 1, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας. Με ανάρτησή του στο Twitter καθησυχάζει όσους ανησύχησαν για την υγεία του, γράφοντας «είμαι καλά»

«Γεια σε όλους, ήθελα απλά να σας πω πως είμαι καλά. Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά μηνύματα.Το μονοθέσιό μας είχε τέλεια αίσθηση Haas, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί», έγραψε ο Mick Schumacher στο Twitter. 

 

 

Mich Schumacher: Η στιγμή του ατυχήματος - Το όχημα του 23χρονου διαλύθηκε

Ο Γερμανός οδηγός της Haas και γιος του θρύλου της Formula 1, Michael, Mich Schumacher, έχασε τον έλεγχο του μονοθέσιου αυτοκινήτου και κατέληξε πάνω στον προστατευτικό τοίχο, με το όχημα να διαλύεται. Συγκεκριμένα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της VF-22 κατά τη διάρκεια του Q2 και κατέληξε στον τοίχο της στροφής 12 της πίστας της Τζέντα. Σε ένα σημείο όπου αναπτύσσονται ταχύτητες της τάξης των 280 χιλιομέτρων/ώρα.

 

 

Η Haas ανέφερε σε ανάρτησή της ότι ο Mich Schumacher βγήκε γρήγορα από το μονοθέσιό του και θα μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις       

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ