Αυτοκινηση

H τελική δεκάδα για το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020»

Πρόκειται για μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά φέτος. Η ανακοίνωση θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», Αυτοκίνητο του 2020

Αυτή η δεκάδα διεκδικεί τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» για την ανάδειξη του Αυτοκινήτου του 2020.

Στις 18 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την επιλογή των 10 αυτοκινήτων που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» για την ανάδειξη του Αυτοκινήτου του 2020.

Στη σχετική ψηφοφορία πήραν μέρος 24 δημοσιογράφοι-μέλη του θεσμού, οι οποίοι επέλεξαν τα 10 αυτοκίνητα μεταξύ των συνολικά 29 νέων μοντέλων που άρχισαν να διατίθενται στην ελληνική αγορά τους τελευταίους 12 μήνες.

Η ανακοίνωση για το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020» θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2019, μετά από εκδήλωση ανοιχτής ψηφοφορίας των εκλεκτόρων/δημοσιογράφων αυτοκινήτου.

Να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στους εκλέκτορες βρίσκεται και ο υπογράφων, υπεύθυνος θεμάτων αυτοκινήτου του ομίλου Athens Voice.

Νέα μέλη
Η γενική συνέλευση των μελών του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» στις 8/11 αποφάσισε την εγγραφή 5 νέων μελών που εξέφρασαν την επιθυμία για συμμετοχή στο θεσμό και συγκεκριμένα των συναδέλφων Γιώργου Βαρίνου, Βαγγέλη Κιούση, Γιάννη-Μάριου Παπαδόπουλου, Τάκη Πουρναράκη και Νίκου Τσάδαρη.

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τα νέα μέλη, η συμμετοχή των οποίων αποδεικνύει τη διεύρυνση της αποδοχής και την ενίσχυση του κύρους του θεσμού. Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για την έκτη διεύρυνση του θεσμού στα 13 χρόνια της ιστορίας του, γεγονός ενδεικτικό της εξωστρέφειάς του και της συνεχούς προσπάθειας να παρακολουθεί και να συμμετέχει ενεργά στις εξελίξεις του κλάδου.

«Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», Αυτοκίνητο του 2020

Τα 10 αυτοκίνητα της τελικής φάσης, με αλφαβητική σειρά, είναι τα εξής:

  1. Audi A1
  2. Citroen C5 Aircross
  3. DS 3 Crossback
  4. Kia XCeed
  5. Mazda 3
  6. Peugeot 208
  7. Renault Clio
  8. Skoda Scala
  9. Suzuki Jimny
  10. VW T-Cross

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.