Αυτοκινηση

Smart fortwo: Η πόλη χρειάζεται οραματιστές

Η απαράμιλλη ομορφιά του και η σπάνια πρακτικότητά του έχουν αναδείξει το smart fortwo όχι απλώς ως το πρώτο γνήσιο αυτοκίνητο πόλης, αλλά και το πιο συνεπές

32014-72458.jpg
A.V. Guest
ΤΕΥΧΟΣ 702
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Smart fortwo

Το smart fortwo γίνεται πρωταγωνιστής στις μετακινήσεις μας, γίνεται μέρος της ζωής μας και εμπλουτίζει με χρώμα και άνεση την καθημερινότητά μας.

Της Λυδίας Αλικάκου

Μύρισε άνοιξη, ήρθε το καλοκαίρι! Θάλασσα, νυχτερινές βόλτες στα μπαράκια, θερινά σινεμά, εξωστρέφεια! Χαρακτηριστικά που όταν προσεγγίζουμε την πόλη, την οποιαδήποτε πόλη, μας φέρνουν στο μυαλό το ιδανικό αυτοκίνητο για αυτήν. Το smart fortwo, το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης, γίνεται πρωταγωνιστής στις μετακινήσεις μας και όχι μόνο. Γίνεται μέρος της ζωής μας, προέκταση στις συνήθειές μας, συμμετέχει στις δραστηριότητές μας και εμπλουτίζει με χρώμα και άνεση την καθημερινότητά μας.

Για σκεφτείτε μία ονειρεμένη διαδρομή στην Αττική, ένα καλοκαιρινό βράδυ: Παραλιακή, Σούνιο, Αττική οδός, κέντρο Αθήνας, Λυκαβηττός, Υμηττός. Με μουσική, όμορφη παρέα, φώτα της πόλης... έρωτας. Σαν αυτόν που σου δίνει απλόχερα το smart fortwo!

Smart fortwo

Ζώντας μαζί του

Το ότι βρίσκεστε μέσα σε μικρό αυτοκίνητο, το αισθάνεστε ίσως μόνο όταν παρκάρετε χωρίς πρόβλημα σε πολύ μικρές θέσεις στάθμευσης. Το εσωτερικό σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται αναπάντεχα ευρύχωρο: η εμφάνιση και η υφή των υλικών, καθώς και η συνεπής σχεδιαστική γραμμή, προσφέρουν οδηγική απόλαυση σε κάθε χιλιόμετρο. Πολλές επιφάνειες επενδύονται γενναιόδωρα με ύφασμα και εντυπωσιάζουν με συνδυασμούς χρωμάτων που είναι από κομψοί έως έντονα εκφραστικοί. Θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι είναι σχεδόν κρίμα που βρίσκουμε τόσο γρήγορα θέση να παρκάρουμε. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν θα θέλει πλέον να βγει από αυτό το αυτοκίνητο.

Το smart fortwo συνδυάζει γνωστά στοιχεία της σχεδίασης, όπως η διχρωμία λόγω του κλωβού ασφαλείας tridion και των bodypanel, με νέες ιδέες και λεπτομέρειες. Το αποτέλεσμα είναι μία σχεδίαση που σαφώς διαφοροποιείται και κάνει την πόλη λίγο πιο ενδιαφέρουσα. 
Αλλά μιλήσαμε για ουρανούς και αστέρια!

Smart fortwo

Η πανοραμική οροφή μεγέθους 1,2 τετραγωνικών μέτρων από άθραυστο πολυκαρβονικό υλικό κάνει τον εσωτερικό χώρο πιο φωτεινό και αυξάνει την αίσθηση ευρυχωρίας. Επίσης, ο ελαφρύς χρωματισμός των τζαμιών φροντίζει ώστε το 60% της ηλιακής ενέργειας και το 100% της υπεριώδους ακτινοβολίας να μένουν εκτός καμπίνας.

Λέγε με δύναμη!

Είτε ηλεκτρικοί είτε συμβατικοί, οι πανίσχυροι κινητήρες που κινούν το smart fortwo προσφέρουν οδηγική απόλαυση στους δρόμους της πόλης. Η τοποθέτηση, δε, του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων πίσω επιτρέπει στο smart να είναι τόσο απίστευτα compact. Απολαύστε το... θα σας καταπλήξει!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ