Αυτοκινηση

Νέος οδηγός στην Αθήνα με το νέο SEAT Ibiza

Ποιος θα περίμενε ότι το μέλλον θα ερχόταν τόσο νωρίς...

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
ΤΕΥΧΟΣ 660
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
SEAT Ibiza
©Θανάσης Καρατζάς

Η Αθήνα είναι η πόλη που πρέπει να γυρίσεις για να τη μάθεις. Στα 21, το να κυκλοφορείς σε αυτή on the road και να την ανακαλύπτεις από το βολάν, μου μοιάζει ο ιδανικός τρόπος. 

Έχοντας πάρει πριν ένα μήνα το δίπλωμά μου, αναζήτησα το πρώτο μου αυτοκίνητο, ώστε να ξεκινήσω την εμπειρία μου στους δρόμους της. Αναζητώντας ένα σύγχρονο αυτοκίνητο πόλης, το νέο SEAT Ibiza αποδείχθηκε η καλύτερη επιλογή. Ανανεωμένο, γρηγορότερο, ασφαλέστερο, οικονομικότερο στα καύσιμά του, εγγυάται την αυτοπεποίθηση που θέλεις, όταν ξεκινάς τη σχέση σου με το τιμόνι. Όπως όταν είσαι νέος οδηγός και προσπαθείς να παρκάρεις στα στενά. Διαθέτοντας οθόνης αφής 8 ιντσών με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης αλλά και με εύχρηστους πίσω αισθητήρες στάθμευσης, το νέο SEAT Ibiza μου δίνει τον απόλυτο έλεγχο. Ούτε οπισθογωνίες, ούτε τίποτα!

Seat Ibiza
©Θανάσης Καρατζάς

Από τη σχολή στα γραφεία της A.V. και μετά στο σημείο συνάντησης με τους κολλητούς, τα 24ωρα ρολάρουν και στις βόλτες μου δεν θέλω βάσανα. Από την Κηφισιά έως τον Πειραιά και από το Μοναστηράκι ως το Χαλάνδρι, κάθε στιγμή της μέρας, η είδηση και το επόμενο δημοσιογραφικό θέμα μπορεί να προκύψει παντού. Σκέφτεσαι να μείνεις από μπαταρία στο κινητό και σήμα; Το Connectivity Box, η τεχνολογική έκπληξη που σε περιμένει στο SEAT Ibiza, σου διώχνει τις ανησυχίες και φορτίζεις το smartphone σου χωρίς καλώδια! Και από σήμα… καμπάνα, αφού ο ενσωματωμένος ενισχυτής GSM φροντίζει για αυτό.

Seat Ibiza
©Θανάσης Καρατζάς

Ναι, η κίνηση της Αθήνας με κουράζει, αλλά με το BeatsAudio™ και τον πανίσχυρο ενισχυτή 300W, καθώς και τα 6 ηχεία τελευταίας τεχνολογίας και το subwoofer τα δεδομένα αλλάζουν. Πατησίων, Αλεξάνδρας, Κατεχάκη, δρόμοι-βάσανο και μόνο στη σκέψη ότι θα τους διέσχιζα κάθε μέρα, έχουν καταλήξει ευχάριστες διαδρομές, με την τελευταία τεχνολογία στη μουσική. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να διαλέξω το beat για την κάθε διαδρομή.

Seat Ibiza
©Θανάσης Καρατζάς

Ποιος θα περίμενε ότι το μέλλον θα ερχόταν τόσο νωρίς...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ