Ελλαδα

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου - Οι προγνώσεις

«Εκτιμούσε ότι δεν θα έρθει ξανά ψυχρή εισβολή», αναφέρει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελληνική σημαία στον βράχο της Ακρόπολης
Ελληνική Σημαία © EUROKINISSI/ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου 2022 - Η πρόγνωση από Σάκη Αρναούτογλου και Κλέαρχο Μαρουσάκη

Ανοιξιάτικος αναμένεται να είναι ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου μετά το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας που έφερε βροχές, χιόνια και τσουχτερό κρύο στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου, από αύριο, Τετάρτη 23 Μαρτίου, ο χιονιάς φαίνεται να υποχωρεί αφήνοντας πίσω του καταιγίδες και κρύο. Στην Αττική το θερμόμετρο την Τετάρτη θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ τα χιόνια θα επιμείνουν σε υψόμετρο πάνω από 600 μέτρα. 

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, το πρωί της Τετάρτης 23 Μαρτίου στη Μαγνησία, στη νότια - νοτιοανατολική Θεσσαλία, στην Ευρυτανία, στη Φθιώτιδα, στη Βοιωτία, στην Αττική, στην Εύβοια και στις Σποράδες θα υπάρχει συννεφιά που θα δώσει τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις πάνω από τα 400 μέτρα.

Στην Αττική, αρχικά θα υπάρχει συννεφιά η οποία γρήγορα θα πυκνώσει και θα δώσει κάποιες τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις πάνω από τα 600 μέτρα. Προς το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και γενικά θα υπάρχει τάση βελτίωσης του καιρού. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με τοπικές συννεφιές ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 22/03/2022 | ΕΡΤ

Ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου - Η πρόγνωση Μαρουσάκης

Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός την 25η Μαρτίου σύμφωνα και με τον μετεωρολόγου του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη. 

Στην πρόγνωσή του για αύριο, Τετάρτη (23/3) ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε ότι «θα έχουμε φαινόμενα στα πιο ανατολικά και νότια τμήματα, αλλά από το μεσημέρι θα περιοριστεί η κακοκαιρία προς την Κρήτη ενώ από την Πέμπτη θα επικρατήσουν ανοιξιάτικες συνθήκες αν και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας έρχονται πάλι βροχές με νοτιάδες».

Σχετικά με το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, ο κ. Μαρουσάκης είπε: «Έτσι για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου – Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή – θα έχουμε θερμοκρασίες τοπικά έως και 22 βαθμούς Κελσίου και εκτιμούμε ότι δεν θα έρθει ξανά νέα ψυχρή εισβολή». 

Τι καιρό θα κάνει την 25η Μαρτίου | Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων 22/3/2022 | OPEN TV

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις       

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ