Αναζήτηση Τέχνες

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Marcelo Zeballos, Momentos Memorables

Marcelo Zeballos «Momentos Memorables» στη Mamush Gallery

H Mamush Gallery υποδέχεται τον διεθνούς φήμης ζωγράφο και καθηγητή Marcelo Zeballos, που επιστρέφει στην Αθήνα με τη νέα του έκθεση “Momentos Memorables”.

Γεννημένος το 1970 στο Buenos Aires, ο Marcelo Zeballos ανήκει στον κόσμο της τέχνης από τα τέλη της δεκαετίας του ‘90. Διαθέτει στο ενεργητικό του σαράντα πέντε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε μουσεία όπως το Eduardo Sivori Museum και το Palais de Glace Museum και αίθουσες μοντέρνας τέχνης διεθνώς, αλλά και συνεργασίες ως Art Designer με την Disney και το MTV στην Αργεντινή.

Ο λάτρης της θηλυκότητας Marcelo Zeballos, χωρίς ποτέ να ξεφεύγει από την απόλυτη πηγή της έμπνευσής του, τη γυναίκα-πρωταγωνίστρια, έρχεται να παρουσιάσει μια σειρά από στιγμές όπου ο ρόλος της μούσας του είναι να καθορίζει το χώρο και να τον επαναπροσδιορίζει με τρόπο κινηματογραφικό: Η νέα του ηρωίδα δεν είναι η γυναίκα των διαφημιστικών πορτραίτων, αλλά μια φιγούρα που χορογραφεί μέσα στη φύση και καλεί την κάμερα να την ακολουθήσει. Είναι μοναδική, γιατί ακόμα κι όταν δεν κοιτάζει το φακό γνωρίζει ότι το χρώμα, οι φόρμες και οι γραμμές του ορίζοντα θα ακολουθήσουν τα βήματά της. Οι στιγμές του Marcelo Zeballos είναι γεμάτες ανθισμένο συναίσθημα. Η χαρακτηριστική έκφραση του πινέλου του και η έκρηξη των χρωμάτων καταφέρνουν πραγματικά να αποτυπώσουν όλα αυτά που ενώ δεν γίνεται να ειπωθούν, μένουν αλησμόνητα.

Που συμβαινει

Mamush Gallery
Από 16/05 έως 15/06
κάθε Τρίτη, κάθε Πέμπτη, κάθε Παρασκευή 10:00-21:00
κάθε Δευτέρα, κάθε Τετάρτη, κάθε Σάββατο 10:00-18:00
Mamush Gallery
Back to top

Προσεχως

Εν Αιθρία 10
Εν Αιθρία 10
Ελληνοαμερικανική Ένωση
11.09.2019
Εν Αιθρία 10
Γιάννης Βαρελάς, Anima Ι
Γιάννης Βαρελάς, Anima Ι
Μουσείο Μπενάκη - Κτήριο Οδού Πειραιώς
12.09.2019
Γιάννης Βαρελάς, Anima Ι
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5