Ελλαδα

Κούγιας για Αδαμαντίδη: Η σύντροφός του κατασκεύασε την ιστορία για να τον εκβιάσει

Τι υποστηρίζει η πλευρά του τραγουδιστή για τη μητέρα των παιδιών του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας
Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας © EUROKINISSI / ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Θέμης Αδαμαντίδης: Η δήλωση τού συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια, για βίντεο και η απάντηση στις δηλώσεις της πρώην συντρόφου του.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αναμένεται να βρεθεί αύριο ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να δικαστεί για ενδοοικογενειακή βία, μετά από καταγγελία που έκανε την Παρασκευή (1/7) η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη. Ο συνήγορος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, σχολίασε το βίντεο που φέρεται να δείχνει τη στιγμή του ξυλοδαρμού της γυναίκας και υποστήριξε ότι η καταγγέλλουσα «κατασκεύασε μία εντελώς ψεύτικη ιστορία δήθεν ενδοοικογενειακής βίας, με σκοπό να τον εκβιάσει». 

«Όπως είναι γνωστό, η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, αφού τον απομύζησε οικονομικά επί περίπου ένα χρόνο, λίγο μετά την ανακάλυψη του Θέμη Αδαμαντίδη ότι του έκλεψε 7.000 ευρώ, εξαιτίας της οποίας διέκοψε και τις σχέσεις τους, σκηνοθέτησε και κατασκεύασε μία εντελώς ψεύτικη ιστορία δήθεν  ενδοοικογενειακής βίας, με σκοπό να τον εκβιάσει μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας, αφού ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε δύο συναυλίες το Σαββατοκύριακο, στη Λαμία και στη Μυτιλήνη», δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας. 

Θέμης Αδαμαντίδης: «Η πρώην σύντροφός του απήγαγε τα παιδιά», λέει ο Αλέξης Κούγιας

Ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη αναφέρεται και στις δηλώσεις που έκανε η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή και μητέρα των δύο παιδιών του, η οποία υποστήριξε ότι είχε δεχθεί και εκείνη ξυλοδαρμό. «Όσο για την πρώην σύντροφο, βουλγαρικής καταγωγής, του Θέμη Αδαμαντίδη τα καλύτερα έρχονται και ήδη στο γραφείο μας έχουν φθάσει συγκλονιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν το πώς η συγκεκριμένη κυρία παραπλάνησε τον Θέμη Αδαμαντίδη πριν ένα χρόνο και ουσιαστικά απήγαγε τα παιδιά του και μετακόμισε στη Βουλγαρία, αλλά ο μεγαλόψυχος Θέμης Αδαμαντίδης, αντί να την εξοντώσει δικαστικά, της αγόρασε και σπίτι και δεν άφησε τα παιδιά του ούτε μία μέρα χωρίς χρήματα, όπως αποδεικνύεται από Extrait (ΕΞΤΡΕ) τραπεζών και την υπηρεσία της Western Union».

Θέμης Αδαμαντίδης: Πώς σχολιάζει ο Αλέξης Κούγιας το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα

Σχετικά με το βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα η πλευρά της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Δεν υπάρχει ούτε τράβηγμα μαλλιών, ούτε χαστούκι στο πρόσωπο, ούτε καμία κλοτσιά που να χτύπησε την καταγγέλλουσα, ούτε ακούγονται βρισιές και το κυριότερο η καταγγέλλουσα φαίνεται να αποχωρεί από τη σκηνή αγέρωχη και σχεδόν απολαμβάνουσα αυτό που συνέβη».

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει ότι «εναντίον όσων δημοσιοποίησαν αυτό το βίντεο και μάλιστα το εμφάνισαν ως δήθεν να αποδεικνύει την ενοχή του κύριου Αδαμαντίδη, ενώ στην πραγματικότητα τον αθωώνει, θα υποβληθούν και μηνύσεις και αγωγές αποζημιώσεως. Όσον αφορά το αυριανό Δικαστήριο, παρά το ότι ο κύριος Κούγιας παρίσταται σε δύο σοβαρές δίκες Folli Follie, ψευτογιατρός, θα γίνει κανονικά και θα υπάρξουν εκπλήξεις».

Θέμης Αδαμαντίδης: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που η σύντροφός του πέφτει θύμα βιαιοπραγίας

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε βιαιοπραγήσει κατά της Βαρβάρας Κίρκη και στο παρελθόν», λέει ο Απ. Λύτρας 

Η Βαρβάρα Κίρκη και ο Θέμης Αδαμαντίδης ήταν ζευγάρι για 1,5 χρόνο και σύμφωνα με τον κ. Λύτρα ο τραγουδιστής έχει βιαιοπραγήσει και στο παρελθόν πολλές φορές κατά της κ. Κίρκη.

Λύτρας: Ο Αδαμαντίδης είχε βιαιοπραγήσει και παλαιότερα κατά της Βαρβάρας Κίρκης

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ