Ελλαδα

Θέμης Αδαμαντίδης: Αύριο η δίκη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Οι καταγγελίες από τη μητέρα των παιδιών του

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θέμης Αδαμαντίδης
Θέμης Αδαμαντίδης © NDP

Θέμης Αδαμαντίδης: Η δίκη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, η μήνυση της Βαρβάρας Κίρκη και οι καταγγελίες της μητέρας των παιδιών του.

Αύριο, Δευτέρα (4/7) αναμένεται να γίνει η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη. Ο τραγουδιστής συνελήφθη την Παρασκευή (1/7) μετά από μήνυση που έκανε η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη, για τον ξυλοδαρμό της. Στον Θέμη Αδαμαντίδη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αφέθηκε εχθές (2/7) ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με τους όρους να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του κάτω των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο. 

«Την Δευτέρα θα έχετε νέα, παιδιά!» Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Θέμης Αδαμαντίδης (2/7/22)

Θέμης Αδαμαντίδης: Τι κατέθεσε για τον ξυλοδαρμό της η σύντροφός του

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση μετά από το επεισόδιο ξυλοδαρμό της έξω από πρακτορείο με τυχερά παιχνίδια στην Άνω Γλυφάδα. Στην κατάθεσή της η Βαρβάρα Κίρκη περιέγραψε όλα όσα υποστηρίζει ότι συνέβησαν

«Είμαι σύντροφος του Αδαμαντίδη Θεμιστοκλή και μένουμε μαζί στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Στις 1:30 ώρα τις 30 Ιουνίου 2022 βρισκόμασταν και οι δύο στο play ΟΠΑΠ στην Άνω Γλυφάδα στην οδό Γούναρη. Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος μέσα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας, του ανωτέρω, το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το κατάστημα. Ο ανωτέρω βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παιχνίδια. Εγώ για περίπου 2 ώρες ήμουν στο αυτοκίνητο μόνη μου και τον περίμενα. Κάποια στιγμή γύρω στις 1:30, βγήκα από το αυτοκίνητο, βρισκόμουν ακριβώς απέξω, μίλησα στο κινητό μου τηλέφωνο στην εφαρμογή messenger. Εκείνος μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε, δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση “καρ…., πουτ..., ξεκ..., γαμ…., με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσωˮ. Με κατηγορούσε επίσης ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης κρατά το μικρόφωνο
Θέμης Αδαμαντίδης © NDP


» Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος μου. Με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη μέρα. Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα μου όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει, με τις φράσεις “καρ...., πουτ...ˮ και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο». 

Θέμης Αδαμαντίδης: Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί νομικά τον Θέμη Αδαμαντίδη, τόνισε ότι έχει κατατεθεί μήνυση στην πρώην σύντροφο του τραγουδιστή για κλοπή από την προσωπική του οικεία, ενώ έκανε λόγο για εκβιασμό από μέρους της.

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κ. Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις. Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό τον λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή. Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα τα οποία διέπραξε εις βάρος του κ. Θέμη Αδαμαντίδη».

«Ο κ. Αδαμαντίδης είναι άντρας στην κυριολεξία και έχει μάθει να δίνει στη ζωή του» Κούγιας στο MEGA

Θέμης Αδαμαντίδης: Η μητέρα των παιδιών του ετοιμάζεται να τον μηνύσει

Η Αναστασία Στεφάνοβα, μητέρα των δύο παιδιών του Θέμη Αδαμαντίδη, ηλικίας 12 και 5 ετών, ετοιμάζεται να τον μηνύσει για τη βία που είχε υποστεί τα χρόνια που ήταν στο πλευρό του τραγουδιστή. Η ίδια μίλησε στο protothema.gr για την κακοποίηση που υπέστη και τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που έχει στην κατοχή της. 

«Είμαι η μητέρα των παιδιών του, έχω δύο γιους με τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Θέμη 12 ετών και τον Γιώργο 5 ετών. Ήμουν 15 χρόνια μαζί του, η ζωή μου ήταν μια κόλαση.Την υποστηρίζω τη Βαρβάρα και αυτά που λέει η κοπέλα είναι όλα αλήθεια. Αυτή πέρασε χειρότερη ζωή από τη δική μου δίπλα στον Θέμη. Του έκανα κι εγώ μήνυση τον Φεβρουάριο του 2020, αλλά δεν είχα λεφτά για να πληρώσω δικηγόρο και η υπόθεσή μου δεν προχώρησε.Με είχε χτυπήσει μπροστά στα παιδιά. Μια μέρα κάπου είχε πάει, ήρθε στο σπίτι μετά από πέντε μέρες κι άρχισε να με βρίζει και να με χαστουκίζει. Μου έφυγε το κεφάλι από τα χαστούκια και πάνω στον καβγά χτύπησα πάνω σε μια ξύλινη καρέκλα κι είχαν μελανιάσει τα πόδια μου. Αυτός αφού με χτύπησε, σηκώθηκε κι έφυγε.Τότε πήγα κι έκανα τη μήνυση. Του είπα ότι έκανα μήνυση αλλά αυτός δεν πτοήθηκε, συνέχισε να κάνει τα ίδια.

» Έχω φάει πολλά χαστούκια από τον Θέμη, με είχε σπρώξει και είχα σπάσει τα πλευρά μου. Καλούσα την αστυνομία κι αυτός έφευγε από το σπίτι. Γινόταν καταγραφή περιστατικού και τελείωνε εκεί το θέμα. Μετά από τρεις μέρες επέστρεφε στο σπίτι, κλωτσούσε την πόρτα και ξανά τα ίδια Δεν άντεξα άλλο αυτήν την κόλαση μαζί του... κουράστηκα, το καταλαβαίνετε; Μάζεψα τα παιδιά μου κι έφυγα μακριά του για να σωθώ . Εγώ αρρώστησα μαζί του.

» Έχω χαρτί από ιατροδικαστή και μετά το περιστατικό με την Βαρβάρα σκέφτομαι να προχωρήσω κι εγώ τη δική μου μήνυση.

» Δεν μου δίνει διατροφή για τα παιδιά, δεν μου δίνει λεφτά για τα διαβατήρια των παιδιών ώστε να μπορέσω να τα φέρω για λίγες μέρες στην Ελλάδα για να δουν τους νονούς τους και τους συγγενείς μας. Με βρίζει στο τηλέφωνο, με αφήνει να πεινάω με τα παιδιά αλλά εγώ δουλεύω εδώ στη Βουλγαρία και προσπαθώ να ζήσω αξιοπρεπώς μαζί με τα παιδιά μου. Στέλνει χρήματα, μόνο όποτε το θυμάται. Και να σας πω και κάτι ; Η Βάρβαρα, με έχει στηρίξει και μου έχει στείλει χρήματα από το δικό της λογαριασμό για να ταΐσω τα παιδιά του και την αγαπώ πολύ.

» Όλα τα χρόνια με απατούσε, σύννεφο το κέρατο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μίλαγα, υπέμεινα πολλά κι όταν του ζήτησα να χωρίσουμε, τότε σήκωσε χέρι πάνω μου. Τον έδιωχνα από το σπίτι κι αυτός με έβριζε και με χτυπούσε. Όλα αυτά έναν χρόνο πριν χωρίσουμε οριστικά και φύγω να πάω στη Βουλγαρία. Την πιστεύω τη Βαρβάρα γιατί ο Θέμης πληγώθηκε όταν έφυγα από το σπίτι μαζί με τα παιδιά και πήγα στη Βουλγαρία. Κι άρχισε να ξεσπάει πάνω στην Βαρβάρα, πιστεύω . Πληγώθηκε ο εγωισμός του. Δηλώνει ότι έχει 5 γιους και δεν τον νοιάζει για τα παιδιά του, καθόλου  Δεν θα κρυφτώ, τελείωσε για μένα ο Θέμης».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις         

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ