Ελλαδα

Ο Snik για το επεισόδιο με τον Light: «Όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται» (βίντεο)

Τι λέει η Panik Records για το επεισόδιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Snik
Snik © NDP

Snik για το ξύλο με τον Light στα MAD VMW 2022: Οι αιχμές για την παραγωγή, η ατάκα που δείχνει ότι είναι αμετανόητος και το αίτημα στους διοργανωτές.

Μέσα από το Instagram ο Snik αποφάσισε να σχολιάσει το ξύλο που έπεσε μεταξύ εκείνου και του Light στα MAD VMA 2022 που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (22/6). Στα stories του, στρέφεται κατά της διοργάνωσης, υποστηρίζοντας ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματά του για να μην καθίσουν κοντά, λόγω της κακής σχέσης που έχουν οι δύο τράπερ. 

«Καλησπέρα, καλημέρα. Δεν έχω μπει καν στον κόπο να δω τι λένε τα πρωινά και τα πάνελς για τα χθεσινοβραδινά σκηνικά. Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι κάποια πράγματα είναι αληθινά, δεν είναι ψεύτικα όπως τα βραβεία που δίνουν ή τα παρακαλετά που μας κάνουν κάθε χρόνο για να παίξουμε. Είχαμε ενημερώσει και οι δυο πλευρές να είμαστε χωριστά γιατί έχουμε κάποιο πρόβλημα που αφορά εμένα και τον συγκεκριμένο τύπο», είπε αρχικά ο Snik και πρόσθεσε: «Δεν το σεβάστηκαν γιατί θέλανε να κάνουν views παραπάνω. Οκ, σεβαστό και αυτό, τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ θέλω από μεριάς μου να ζητήσω ένα συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί και είδε όλο αυτό το σκηνικό και από τους καλλιτέχνες που ήταν On perform την ώρα που έγινε αυτό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ προσωπικά δεν ξεκίνησα κάποιον καβγά. Γενικά, όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται είτε είναι σε βραβεία είτε κάπου αλλού» λέει στα βίντεό του ο Snik. 

Σε αναρτήσεις του παρέθεσε βίντεο στο οποίο υποστηρίζει ότι δεν ήταν αυτός που επιτέθηκε πρώτος. «Βγες τώρα πάλι στις ειδήσεις και πες ότι είσαι ο δρόμος. Βγες όμως με τα μουτράκια σου. Εδώ είμαστε εμείς. Δυο χέρια, τρία πόδια. Στο βίντεο που ανέβασα εγώ φαίνομαι να κάθομαι δίπλα στην κοπέλα μου και να χειροκροτάω και έρχεται αυτός ο man να μου κάνει επίθεση» καταλήγει ο Snik.

Snik: Αμετανόητος μετά τον καβγά με τον Light - «Όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται»

MAD VMA 2022: Η ανακοίνωση της Panik Records για το ξύλο Snik και Light

Η Panik Records με ανακοίνωσή της πήρε θέση για τον άγριο καυγά που ξέσπασε κατά τη διάρκεια των Mad VMA 2022 μεταξύ των Snik και Light. Η δισκογραφική σημειώνει ότι «είναι άδικο να επιχειρείται η ενοχοποίηση της τραπ μουσικής, με αφορμή το επεισόδιο». 

Η ανακοίνωση της Panik Entertaiment Group

«H Panik Entertaiment Group καταδικάζει απερίγραπτα και κατηγορηματικά τα θλιβερά επεισόδια στα Mad Video Music Awards χθες. Θεωρεί άδικο, με αφορμή αυτά τα επεισόδια, να επιχειρείται η ενοχοποίηση ενός συγκεκριμένου είδους μουσικής και το σύνολο των καλλιτεχνών που το υπηρετούν.

Η Panik Entertaiment Group τιμά την ελληνική μουσική και προωθεί τους Έλληνες καλλιτέχνες ανεξάρτητα από είδος μουσικής που ο καθένας τους υπηρετεί. Αυτό θα συνεχίσει να πράττει», αναφέρει η Panik Records.

«Με σόκαραν τα μικρά παιδιά που έκλαιγαν με το άγριο ξύλο ανάμεσα σε Σνικ και Light στα βραβεία MAD»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ