Trending Now

MAD VMA 2022: Η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε μετά τα επεισόδια

Τι ανέφεραν οι χρήστες του Twitter για την κίνησή της αυτή

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλενα Παπαρίζου: Συναυλία στο Βεάκειο © NDP
Έλενα Παπαρίζου (Φωτό Αρχείου) © NDP

MadVMA22: Η στιγμή που φυγαδεύεται η Έλενα Παπαρίζου εξαιτίας του επεισοδίου μεταξύ Light και Snik.

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε εν μέσω του καβγά των τράπερ Light και Snik τη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά της για βραβείο και έφυγε από τα Mad VMA 2022. Η γνωστή ερμηνεύτρια, αν και είχε προγραμματισμένη εμφάνιση με τη Marseaux στη σκηνή του Tae Kwon Do, τελικά δεν εμφανίστηκε και αποχώρησε από τη διοργάνωση.

Η Έλενα Παπαρίζου φώναζε από τη σκηνή «όχι βία» και στη συνέχεια αποχώρησε τρομοκρατημένη και αναστατωμένη. Από τις εικόνες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου φαίνεται πως η τραγουδίστρια ήταν τρομοκρατημένη και κατέβαλε πραγματική προσπάθεια για να αποχωρήσει. Xρειάστηκε να πατήσει ακόμη και πάνω στα καθίσματα στην προσπάθειά της να φύγει ενώ οι τράπερς συνέχιζαν να ανταλλάσσουν μπουνιές και πίσω της έπεφταν καρέκλες

 

Την ίδια ώρα το Twitter αποθεώνει την Έλενα Παπαρίζου για την απόφασή της να αποχωρήσει από τα βραβεία, με τους σχολιαστές να καταγγέλλουν παράλληλα τις εικόνες ντροπής…

«Έζησα από κοντά την ξεφτίλα των #MadVMA22. Βία μπροστά σε χιλιάδες παιδιά και εφήβους. Χειρότερο από την ίδια τη βία είναι η ανοχή σε αυτήν. Οι συγκεκριμένοι “καλλιτέχνες” τραγούδησαν κανονικά στη σκηνή, αντί να τους πετάξουν έξω. Δόξα στην Παπαρίζου που ήταν η μόνη που αποχώρησε», αναφέρει ένα χαρακτηριστικό σχόλιο.

Ένας άλλος σχολιαστής σημειώνει: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου να τρέχει πανικόβλητη ενώ παίζουν ξύλο δίπλα της κάτι καβαλημένοι πουθενατζήδες είναι ο ορισμός της ξεφτίλας, της κατάντιας και του πάτου που έχει πιάσει η Ελληνική μουσική. Πάνικ, όνομα και πράγμα #MadVMA22».

MAD VMA 2022: Πώς ξεκίνησε η ένταση μεταξύ Light και Snik.

Η ένταση  δημιουργήθηκε στην εξέδρα των επισήμων, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο δυο τράπερς άρχισαν να ανταλλάσουν σπρωξίματα, με το πλήθος να πλησιάζει για να τους χωρίσει. 

Οι δύο τράπερς συνεπλάκησαν εκ νέου στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή. Μάλιστα, το δεύτερο αυτό επεισόδιο συνέβη την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή και επρόκειτο να βραβεύσει τον καλλιτέχνη με την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς, που ήταν η  Έλενα Παπαρίζου η οποία βρισκόταν εκείνη την ώρα στα VIP καθίσματα περιμένοντας να παραλάβει το βραβείο της. 

MAD VMA 2022: Η ανακοίνωση του MAD έπειτα από το επεισόδιο με τους trappers

Λίγη ώρα μετά το MAD εξέδωσε ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταδικάζοντας τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Παράλληλα ανακοίνωσαν ότι τα acts του Snik και του Light δεν θα προβληθούν στον τηλεοπτικό αέρα.

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards, 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις             

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ