Ελλαδα

Η κακοκαιρία Genesis σαρώνει τη Μαγνησία - Άνοιξαν οι ουρανοί στον Βόλο (βίντεο)

Πού υπάρχουν προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έντονη βροχή στον Βόλο έφερε η κακοκαιρία Genesis
Έντονη βροχή στον Βόλο έφερε η κακοκαιρία Genesis © magnesianews

Στη Μαγνησία η κακοκαιρία Genesis έφερε καταιγίδες. Πλημμυρισμένοι δρόμοι και πτώση δέντρων στον Βόλο. Καταστροφές σε καλλιέργειες στο Πήλιο.

H κακοκαιρία Genesis επηρεάζει τη Μαγνησία, με καταιγίδες να εκδηλώνονται από τις 12:30 μετά το μεσημέρι σε Βόλο, Πήλιο και περιοχές του Αλμυρού και του Βελεστίνου. Βροχές, ισχυροί άνεμοι και εκατοντάδες κεραυνοί συνθέτουν το σκηνικό του καιρού στη Μαγνησία.

Από τη βροχή και τους ανέμους σαρώνεται ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου και έχουν πλημμυρίσει δρόμοι σε πολλά σημεία. Σε μερικές περιπτώσεις μέσα στον Βόλο έχει ζητηθεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής για απαντλήσεις υδάτων, αλλά και πτώσεις κλαδιών δέντρων πάνω στο οδόστρωμα.

Ζημιές σε καλλιέργειες στη Μαγνησία από την κακοκαιρία Genesis

Στην περιοχή του Βελεστίνου η βροχή έπληξε με ιδιαίτερη ένταση κυρίως το Περίβλεπτο, τη Χλόη και ολόκληρο τον Δήμο Ρήγα Φεραίου. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πολύ μεγάλες ζημιές στις καλλιέργειες σε όλη την πεδινή περιοχή.

Ανάλογες εικόνες υπάρχουν και στο Πήλιο, όπου η σφοδρή βροχόπτωση συνεχίζεται και πλήττει τα οπωροφόρα στους Δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου καταστρέφοντας τους καρπούς κυρίως στα κεράσια και τα ροδάκινα που ήταν έτοιμοι προς συγκομιδή.

Απίστευτη καταιγίδα στις Μικροθήβες

Σημειώνεται ότι στη δημοσιότητα έχει δοθεί χάρτης με την πορεία που ακολουθεί live η κακοκαιρία Genesis.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ