Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Τζιτζικώστα με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο

«Συζητώντας με έναν θρύλο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tzitzikostas_deniro_fb1200.jpg
Τζιτζικώστας - Ρόμπερτ Νίρο © facebook

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier» και ο Απόστολος Τζιτζικώστας συνάντηθηκε μαζί του.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier» και ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον διάσημο ηθοποιό.

Μάλιστα, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας φρόντισε να απαθανατίσει και τη στιγμή, την οποία έκανε γνωστή σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Στη φωτογραφία που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανέφερε απλά τη φράση: «Συζητώντας με έναν θρύλο».

Οι δύο άνδρες κάθονται δίπλα-δίπλα, συζητούν και χαμογελούν μεταξύ τους. 


Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα βρεθεί στη Δράμα για τις ανάγκες της ταινίας «Tin Soldier» - Μαζί του ο Σκοτ Ίστγουντ και ο Τζέιμι Φοξ. 

Μεταξύ άλλων, γυρίσματα θα γίνουν στο Καπνολογικό Ινστιτούτο Δράμας, στο Σπήλαιο των Πηγών του Αγγίτη (Μααρά) στον δήμο Προσοτσάνης, στο φράγμα της ΔΕΗ στην
Πλατανόβρυση στη γέφυρα του ποταμού Νέστου στο δήμο Παρανεστίου. Η ταινία δράσης θα έχει σκηνές με ελεγχόμενες εκρήξεις. Ήδη, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες από την αντιπεριφέρεια για να είναι όλα έτοιμα.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από τη Θεσσαλονίκη και τις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ, τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ