Ελλαδα

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 43χρονης

Πληροφορίες ότι η κάμερα ασφαλείας του φαρμακείου κατέγραψε τη δολοφονία

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Το φαρμακείο στο οποίο δολοφονήθηκε η 43χρονη φαρμακοποιός
Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Το φαρμακείο και το 43χρονο θύμα © kavalanews.gr

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Το πόρισμα του ιατροδικαστή και η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον στραγγαλισμό της 43χρονης φαρμακοποιού.

Συγκλονισμένη είναι η Καβάλα από τη γυναικοκτονία που έγινε γνωστή τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (6/5). Θύμα 43χρονη φαρμακοποιός που δολοφονήθηκε μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε από τον 55χρονο σύζυγό της. Το πόρισμα του ιατροδικαστή επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι η γυναίκα στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη. 

Η γυναικοκτονία έγινε σε φαρμακείο στις Πηγές του δήμου Νέστου στην Καβάλα. Στο πόρισμα του ιατροδικαστή Νικόλαου Κιφνίδη που διαβιβάστηκε στις αστυνομικές αρχές αναφέρεται ότι ο θάνατος της 43χρονης μητέρας δύο παιδιών, ηλικίας 6 και 10 ετών, ήταν ασφυκτικός και βίαιος. Ο ιατροδικαστής εντόπισε εκχυμώσεις και κατάγματα στο υοειδές οστό, που δείχνει ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε από τα χέρια του κατηγορούμενου. 

Μάλιστα, στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση δείχνουν ότι το θύμα πάλεψε για τη ζωή του την ώρα που ο δράστης έσφιγγε με τα χέρια του τον λαιμό της 43χρονης. 

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη δολοφονία της 43χρονης

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία αναφέρεται -μεταξύ άλλων- ότι ο 55χρονος δράστης συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα κοπίδι.

«Συνελήφθη σήμερα πρώτες πρωινές ώρες σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 43χρονης ημεδαπής συζύγου του. Συγκεκριμένα χθες απογευματινές ώρες, ανωτέρω δράστης ευρισκόμενος στο χώρο εργασίας της 43χρονης, της προκάλεσε με τα χέρια του ασφυκτικό θάνατο, ενώ στη συνέχεια αυτοτραυματίσθηκε με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος του», αναφέρεται στην ανακοίνωσή της ΕΛ.ΑΣ. που συνεχίζει ως εξής:

«Έπειτα από τηλεφωνική κλήση του 55χρονου στο Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, κατά την οποία ενημέρωσε για το συμβάν, αστυνομικοί του ανωτέρω Τμήματος Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν τη θανούσα και τον δράστη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας. Ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ανωτέρω νοσοκομείο. Κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα κοπίδι και μία θήκη μαχαιριού». 

Καβάλα – Γυναικοκτονία: Σκότωσε τη μητέρα των παιδιών του

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Κάμερα του φαρμακείου κατέγραψε τη δολοφονία

Σύμφωνα με το kavalanews.gr, κάμερα ασφαλείας του φαρμακείου της 43χρονης φέρεται να έχει καταγράψει τη στιγμή της δολοφονίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ασφάλεια Καβάλας έχει στα χέρια της το οπτικό υλικό, με σκοπό να εμπλουτίσει τον φάκελο με τα στοιχεία για τη δολοφονία.

Καβάλα: 55χρονος στραγγάλισε τη σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών τους |  Ειδήσεις Μεσημβρινό Δελτίο

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ποιος είναι ο συζυγοκτόνος - Τι είπε στους αστυνομικούς

Ο άνδρας που σκότωσε τη γυναίκα του στην Καβάλα, είναι 55 ετών. Πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο δράστης της γυναικοκτονίας δούλευε σε μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία, ενώ στη συνέχεια εργαζόταν ως σύμβουλος ακινήτων. Ο 55χρονος ήταν αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία. Το τηλεφώνημα έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματος.

Αστυνομικοί που έσπευσαν επιτόπου, τον βρήκαν μαζί με τη νεκρή σύζυγό του. Όπως διαπιστώθηκε, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια και στον λαιμό. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «έκανα κακό στη γυναίκα μου». 

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Η 43χρονη τού είχε ζητήσει να χωρίσουν - «Τη ζήλευε παράφορα»

Πληροφορίες από την οικογένειας της 43χρονης αναφέρουν ότι η φαρμακοποιός είχε ζητήσει από τον σύζυγό της να χωρίσουν. «Μαλώνανε, αυτή ήθελε να φύγει από αυτόν. Ήθελε να τον χωρίσει και αυτός την τιμώρησε για αυτή την πρωτοβουλία. Εκεί μαζί πήγανε (στο φαρμακείο)… δεν ξέρω τι είχαν στο μυαλό τους…», είπε στο Mega ο θείος της 43χρονης γυναίκας και πρόσθεσε: «Ο αδερφός μου με πήρε τηλέφωνο και κατεβήκαμε στο αμάξι μου και πήγαμε εκεί στο φαρμακείο. Λέει δεν νιώθω καλά πάμε λίγο, αυτοί μαζί είναι. Να μην συμβεί κάτι. Πήγαμε ήταν αργά πια». 

Φίλη της 43χρονης δήλωσε στην εκπομπή LIVE NEWS ότι o 55χρονος συζυγοκτόνος έστειλε μήνυμα στο αδερφό της, λέγοντας ότι εκείνος και η αδερφή του θα φύγουν μαζί για τον άλλο κόσμο. «Εμείς οι δύο θα φύγουμε στον άλλο κόσμο», φέρεται να του έγραφε. 

«Λέγανε πως τη ζήλευε, πως την έλεγχε, στην καφετέρια έπαιρνε τηλέφωνο: είναι εκεί δεν είναι; είναι να στόρια ανεβασμένα, είναι κατεβασμένα, ήταν πολύ όμορφη και τη ζήλευε πάρα πολύ» αναφέρει φίλη του θύματος.

 

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Όσα είδε μάρτυρας πριν και μετά το έγκλημα

«Όπως κάθε μεσημέρι, έτσι και χθες, το φαρμακείο έκλεισε στις δύο. Έφυγαν και οι δύο μαζί και μετά γύρισαν πίσω και άνοιξαν το μαγαζί με τους καφέδες στα χέρια, χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Βγήκε εκείνος και έκανε τη γυμναστική του και μετά μπήκε μέσα και έκλεισαν τα στόρια και σε αυτή τη διάρκεια πήγε ένας ηλικιωμένος για να πάρει φάρμακα και ο 55χρονος του είπε πως δεν θα ανοίξουν και να φύγει», περιέγραψε αρχικά ο γείτονας του ζευγαριού στον ANT1.

«Λέγαμε πως θα συζητούν για τα θέματά τους και ήταν εκεί τόση ώρα, αλλά μας πήρε στις 23:00 ο πατέρας της τηλέφωνο και μας είπε ότι η κοπέλα δεν το σήκωνε. Του είπαμε να πάρει την αστυνομία γιατί κι εμείς σκεφτήκαμε πως κάτι κακό θα έχει συμβεί. Μπήκαν μέσα και τη βρήκαν νεκρή και τον σύζυγο που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του», συμπλήρωσε ενώ για το αν είχαν καταλάβει κάτι οι γείτονες, είπε: «Εμείς δεν είχαμε καταλάβει τίποτα, όλα λειτουργούσαν φυσιολογικά, μιλούσαν. Έχουμε τρελαθεί όλοι εδώ, δεν το πιστεύουμε».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ