Ελλαδα

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς

Προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του - Μέσα σε φαρμακείο το έγκλημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
peripoliko.jpg
© EUROKINISSI

Η γυναικοκτονία στην Καβάλα και τα νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα σε φαρμακείο. Τι είπε στους αστυνομικούς ο δράστης της δολοφονίας.

Η Καβάλα ήταν αυτήν τη φορά το μέρος όπου σημειώθηκε μία ακόμη γυναικοκτονία στην Ελλάδα. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 55χρονος, ο οποίος στραγγάλισε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Η νέα οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, το βράδυ, στις Πηγές του Δήμου Νέστου στην Καβάλα. Νεκρή είναι μια 43χρονη γυναίκα.

Δημοσίευμα στο kavalaportal αναφέρει ότι η γυναικοκτονία σημειώθηκε μέσα στο φαρμακείο του θύματος.

Ο 55χρονος ήταν αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία. Στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς είπε ότι είχε «κάνει κακό» στη γυναίκα του. Το τηλεφώνημα έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματος. «Έκανα κακό στη γυναίκα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος.

To ζευγάρι κατοικούσε στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας και όπως αναφέρθηκε νωρίτερα η γυναίκα είχε φαρμακείο στις Πηγές Νέστου. Ο δράστης εργάζεται σε εισπρακτική εταιρεία.

Πώς ο δράστης της γυναικοκτονίας στην Καβάλα επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του

Νεότερες πληροφορίες για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα αναφέρουν ότι ο καθ' ομολογίαν δράστης του εγκλήματος επιχείρησε να καλύψει τη δολοφονία, ισχυριζόμενος ότι η γυναίκα του δεν θα άνοιγε το φαρμακείο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Μετά τη γυναικοκτονία ο 55χρονος επιχείρησε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες του με αιχμηρό αντικείμενο. Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας ειδοποίησε την αστυνομία. Αστυνομικοί έσπευσαν επιτόπου και αντίκρισαν τον δράστη και τη δολοφονημένη γυναίκα.

Νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα: Σκότωσε τη σύζυγό του κι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Στραγγαλισμό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα

Το θύμα στις Πηγές του Δήμου Νέστου στην Καβάλα δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις, γεγονός που οδηγεί στην εκτίμηση ότι δολοφονήθηκε διά στραγγαλισμού

Δημοσίευμα στο kavalapost αναφέρει ότι το ζευγάρι είχε δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 10 και 6 ετών. Τα προβλήματα στον γάμο τους ήταν πολλά, καθώς -σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα- ο δράστης ήταν ζηλιάρης. To ζευγάρι είχε καταγωγή από τον Αμυγδαλεώνα και σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες γειτόνων η γυναίκα είχε ζητήσει από τον σύζυγό της να χωρίσουν.

Ο συζυγοκτόνος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Το έργο της προανάκρισης για τη νέα γυναικοκτονία στην Ελλάδα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ