Ελλαδα

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Αυτός είναι ο συζυγοκτόνος - Την έπνιξε στο φαρμακείο

Τι αναφέρουν μαρτυρίες - Η ανάρτηση από την υπάλληλο του φαρμακείου

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο συζυγοκτόνος στην Καβάλα και η φαρμακοποιός που στραγγάλισε στο φαρμακείο
Ο συζυγοκτόνος στην Καβάλα και η φαρμακοποιός που στραγγάλισε στο φαρμακείο © Facebook | ΕΡΤ

Η γυναικοκτονία στην Καβάλα, η 43χρονη φαρμακοποιός και ο 55χρονος συζυγοκτόνος. Πώς έγινε το έγκλημα στο φαρμακείο. Τι αναφέρουν μαρτυρίες.

Στην Καβάλα συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία μετά τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε στον οικισμό Πηγές του Δήμου Νέστου. Το άγριο έγκλημα συνέβη μέσα σε φαρμακείο που διατηρούσε το θύμα και αποκαλύφθηκε σήμερα Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, τις πρώτες πρωινές ώρες. Νεκρή είναι μια 43χρονη φαρμακοποιός, την οποία στραγγάλισε ο σύζυγός της.

Ο συζυγοκτόνος έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς και έχει ομολογήσει τη γυναικοκτονία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει αφού στραγγάλισε τη σύζυγό του στην Καβάλα.

Παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που επιχείρησε. Το ζευγάρι είχε καταγωγή από τον Αμυγδαλεώνα. Μαζί είχαν δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 6 και 10 ετών, μαθητές Δημοτικού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν παρουσιαστεί προβλήματα στον γάμο τους. Η 43χρονη φαρμακοποιός είχε ζητήσει από τον σύζυγό της να χωρίσουν, εκείνος όμως δεν το δεχόταν. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 55χρονος συζυγοκτόνος τη ζήλευε.

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Γυναικοντονία στην Καβάλα: άνδρας στραγγάλισε την σύζυγο του

Γυναικοκτονία στην Καβάλα - Ποιος είναι ο συζυγοκτόνος - Τι είπε στους αστυνομικούς

Ο άνδρας που σκότωσε τη γυναίκα του στην Καβάλα, είναι 55 ετών. Πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο δράστης της γυναικοκτονίας δούλευε σε μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία, ενώ στη συνέχεια εργαζόταν ως σύμβουλος ακινήτων (μεσίτης).

Ο 55χρονος ήταν αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία. Το τηλεφώνημα έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματος.

Αστυνομικοί που έσπευσαν επιτόπου, τον βρήκαν μαζί με τη νεκρή σύζυγό του. Όπως διαπιστώθηκε, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια και στον λαιμό.

Ο 55χρονος συζυγοκτόνος στην Καβάλα που σκότωσε την 43χρονη φαρμακοποιό
Ο 55χρονος συζυγοκτόνος στην Καβάλα που σκότωσε την 43χρονη φαρμακοπειό © Facebook

Η 43χρονη γυναίκα στην Καβάλα που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της
Η 43χρονη γυναίκα στην Καβάλα που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της © Facebook

Γυναικοκτονία στην Καβάλα - Συγκινεί η υπάλληλος του φαρμακείου όπου ο συζυγοκτόνος στραγγάλισε τη φαρμακοποιό

Στα social media υπάρχει ανάρτηση από την υπάλληλο του φαρμακείου στην Καβάλα, όπου σημειώθηκε η τρίτη γυναικοκτονία στην Ελλάδα μέσα στο 2022. «Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο… Τα παιδιά σου είναι και δικά μου παιδιά» γράφει μεταξύ άλλων η υπάλληλος, αναφερόμενη στην 43χρονη γυναίκα από την Καβάλα που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της.

Και συνεχίζει: «Γιατί; Σε μια στιγμή να τελειώνουν όλα… Γιατί τόσος πόνος; Τα παιδάκια σου ακριβώς ίδια ηλικία με τα δικά μου. Ποιος να τα εξηγήσει το γιατί; Δεν υπάρχει. Μόνο πόνος. Τόσος πόνος.  Καλό παράδεισο Αίντα!!! Δεν πιστεύω αυτό που γράφω».

«Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο …Τα παιδιά σου  είναι και δικά μου παιδιά.  Είναι τα παιδιά όλων μας που δεν έπρεπε να ορφανέψουν. ΤΌΣΟ ΆΔΙΚΑ. Καλό ταξίδι αγαπημένη …» καταλήγει η υπάλληλος του φαρμακείου για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα.

gynaikoktonia-kavala-3.jpg

Πώς ο συζυγοκτόνος στην Καβάλα επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη της δολοφονίας

Ο 55χρονος δράστης της δολοφονίας πήγε την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, το βράδυ, στο φαρμακείο που διατηρούσε η 43χρονη φαρμακοποιός στις Πηγές του Δήμου Νέστου στην Καβάλα.

Υπήρξε έντονη διαφωνία και ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος τη στραγγάλισε. Μετά τη γυναικοκτονία ο 55χρονος συζυγοκτόνος μετέφερε το πτώμα της γυναίκας του σε δώμα διπλανού κτίσματος, όπου και επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η 43χρονη φαρμακοποιός που δολοφονήθηκε από τον άνδρα της στην Καβάλα
Η 43χρονη φαρμακοποιός που δολοφονήθηκε από τον άνδρα της στην Καβάλα © Facebook

Το φαρμακείο στην Καβάλα όπου σημειώθηκε η νέα γυναικοκτονία
Το φαρμακείο στην Καβάλα όπου σημειώθηκε η νέα γυναικοκτονία © ΕΡΤ

Τελικά, πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία. Στα πρώτα του λόγια ο δράστης είπε στους αστυνομικούς για το έγκλημα. Νεότερες πληροφορίες για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα αναφέρουν ότι ο καθ' ομολογίαν δράστης του εγκλήματος επιχείρησε να καλύψει τη δολοφονία, ισχυριζόμενος ότι η γυναίκα του δεν θα άνοιγε το φαρμακείο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Την προανάκριση για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση του νομού.

Τρίτη γυναικοκτονία στην Ελλάδα το 2022 - Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη και Καβάλα

Η 43χρονη φαρμακοποιός στην Καβάλα ήταν το τρίτο θύμα μέσα στο 2022. Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό που αφορά στη βία κατά γυναικών.

Υπενθυμίζεται ότι μια 69χρονη στα Ιωάννινα και μια 41χρονη στη Θεσσαλονίκη είχαν δολοφονηθεί τους προηγούμενες μήνες.

Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη 41χρονη πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της και ξεψύχησε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν με βαριά τραύματα. Στα Γιάννενα ένας 69χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ