Ελλαδα

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Η ανάρτηση του συζυγοκτόνου την ώρα της κηδείας

Ανέβασε φωτογραφία από τον γάμο του με τη φαρμακοποιό

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Την ώρα που γινόταν η κηδεία της φαρμακοποιού, ο συζυγοκτόνος ανήρτησε φωτογραφία του γάμου τους
Την ώρα που γινόταν η κηδεία της φαρμακοποιού, ο συζυγοκτόνος ανήρτησε φωτογραφία του γάμου τους © Centet TV | Facebook

Ο συζυγοκτόνος στην Καβάλα έκανε ανάρτηση φωτογραφία από τον γάμο του με 43χρονη φαρμακοποιό, την ώρα της κηδείας της 43χρονης. Τι είπε για τη γυναικοκτονία.

Στην Καβάλα οργή έχει προκαλέσει η κίνηση που έκανε ο συζυγοκτόνος την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της γυναίκας και δράστης της τρίτης γυναικοκτονίας μέσα στο 2022 ανήρτησε σήμερα Κυριακή 8 Μαΐου 2022, το απόγευμα, ως εικόνα προφίλ στο Facebook μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του με τη φαρμακοποιό. Αυτό συνέβη, όταν συγγενείς και φίλοι έλεγαν το τελευταίο αντίο στη 43χρονη.

Ο 55χρονος συζυγοκτόνος έπνιξε με τα χέρια του τη 43χρονη μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε η άτυχη γυναίκα στον οικισμό Πηγές του Δήμου Νέστου στην Καβάλα. Το ζευγάρι είχε δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 10 και 6 ετών, μαθητές Δημοτικού. Η οικογένεια του θύματος κάνει λόγο για «προμελετημένο έγκλημα». Η κηδεία της γυναίκας έγινε σε βαρύ κλίμα.

Γυναικοκτονία – Καβάλα: Το τελευταίο αντίο και οι αναρτήσεις της φαρμακοποιού

Τι έγραψε στο Facebook ο συζυγοκτόνος στην Καβάλα για τη 43χρονη φαρμακοποιό

Στην ανάρτηση που συνοδεύει τη φωτογραφία στο Facebook ο συζυγοκτόνος γράφει: «Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά, με συννεφα στολισμένη, ντυμένη νύφη στους θεούς...».

Ερώτημα παραμένει πώς κατάφερε να βρει κινητό προκειμένου να κάνει τη συγκεκριμένη ανάρτηση, καθώς παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που επιχείρησε, όταν σκότωσε τη γυναίκα του.

Ο 55χρονος συζυγοκτόνος αναμένεται να απολογηθεί για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα την Τρίτη 10 Μαΐου 2022.

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Αμετανόητος ο δράστης, «ανέβασε» φωτογραφία από τον γάμο τους στα social

Η κάμερα του φαρμακείου κατέγραψε τη γυναικοκτονία στην Καβάλα

Δημοσίευμα στο kavalanews.gr αναφέρει ότι κάμερα ασφαλείας του φαρμακείου της 43χρονης φέρεται να έχει καταγράψει τη στιγμή της δολοφονίας της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ασφάλεια Καβάλας έχει στα χέρια της το οπτικό υλικό, με σκοπό να εμπλουτίσει τον φάκελο με τα στοιχεία για τη γυναικοκτονία. Σημειώνεται ότι στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς ο δράστης της δολοφονίας ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη γυναίκα του.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για την 43χρονη φαρμακοποιό στην Καβάλα - Την έπνιξε με τα χέρια του ο 55χρονος

Σημειώνεται ότι το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 43χρονης φαρμακοποιού ήρθε να επιβεβαιώσει την πληροφορία ότι η γυναίκα στραγγαλίστηκε από τα χέρια του 55χρονου συζύγου της. 

Ειδικότερα, στο πόρισμα του ιατροδικαστή Νικόλαου Κιφνίδη που διαβιβάστηκε στις αστυνομικές αρχές, ξεκαθαρίζεται ότι ο θάνατος της 43χρονης μητέρας δύο παιδιών, ηλικίας 6 και 10 ετών, ήταν ασφυκτικός και βίαιος. Ο ιατροδικαστής εντόπισε εκχυμώσεις και κατάγματα στο υοειδές οστό, που δείχνει ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε από τα χέρια του κατηγορούμενου. 

Μάλιστα, στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση δείχνουν ότι το θύμα πάλεψε για τη ζωή του την ώρα που ο δράστης έσφιγγε με τα χέρια του τον λαιμό της 43χρονης.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία αναφέρεται -μεταξύ άλλων- ότι ο 55χρονος δράστης συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα κοπίδι.

«Συνελήφθη σήμερα πρώτες πρωινές ώρες σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 43χρονης ημεδαπής συζύγου του. Συγκεκριμένα χθες απογευματινές ώρες, ανωτέρω δράστης ευρισκόμενος στο χώρο εργασίας της 43χρονης, της προκάλεσε με τα χέρια του ασφυκτικό θάνατο, ενώ στη συνέχεια αυτοτραυματίσθηκε με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος του» επισημαίνεται στην ανακοίνωσή της ΕΛ.ΑΣ. που συνεχίζει ως εξής:

«Έπειτα από τηλεφωνική κλήση του 55χρονου στο Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, κατά την οποία ενημέρωσε για το συμβάν, αστυνομικοί του ανωτέρω Τμήματος Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν τη θανούσα και τον δράστη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας. Ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ανωτέρω νοσοκομείο. Κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα κοπίδι και μία θήκη μαχαιριού».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ