Ελλαδα

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τι ισχυρίζεται ο συζυγοκτόνος - Πότε απολογείται

Η μαρτυρία της υπαλλήλου στο φαρμακείο

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gynaikoktonia-kavala.jpg

Γυναικοκτονία στην Καβάλα, ο 55χρονος συζυγοκτόνος και η υπάλληλος του φαρμακείου στο οποίο δολοφονήθηκε η φαρμακοποιός. Σήμερα η κηδεία της 43χρονης.

Στην Καβάλα η προανάκριση για τη γυναικοκτονία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στην πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς ο συζυγοκτόνος που έπνιξε τη 43χρονη φαρμακοποιό ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει.

Σημειώνεται ότι το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 43χρονης γυναίκας στην Καβάλα έδειξε ότι η γυναίκα πάλεψε για τη ζωή της, την ώρα που ο 55χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος τη στραγγάλισε μέσα στο φαρμακείο στον οικισμό Πηγές του δήμου Νέστου.

Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά, ηλικίας 10 και 6 ετών, μαθητές Δημοτικού. Ο δράστης της γυναικοκτονίας στην Καβάλα παραμένει στο νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που επιχείρησε και αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη 10 Μαΐου 2022.

Γυναικοκτονία στην Καβάλα - Τι ισχυρίζεται ο συζυγοκτόνος

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο 55χρονος συζυγοκτόνος ισχυρίστηκε για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη 43χρονη φαρμακοποιό.

«Βρισκόμασταν στο κουζινάκι του φαρμακείου. Εκεί λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πείσω άλλη μία φορά να μην φύγει. Μου είπε: "Θα ζητήσω διαζύγιο". Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό, χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά.

» Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος και στη ζωή μου. Δεν ήθελα να την σκοτώσω» ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση μέσα από το νοσοκομείο στην Καβάλα.

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: "Την έσφιξε σαν τανάλια" - Στοιχεία σοκ από τη νεκροψία

Θρήνος στην Καβάλα για τη γυναικοκτονία - Σήμερα η κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού

Όπως έγινε γνωστό, σήμερα Κυριακή 8 Μαΐου 2022, ημέρα της Μητέρας, φίλοι και συγγενείς λένε το τελευταίο αντίο στην 43χρονη που στραγγαλίστηκε από τον 55χρονο σύζυγό της στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου στην Καβάλα.
Η νεκρώσιμος ακολουθία γίνεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας. Το θύμα της τρίτης γυναικοκτονίας στην Ελλάδα μέσα στο 2022 θα ταφεί στο νεκροταφείο του χωριού.

Στην κηδεία αναμένεται να παραστεί και ο αδελφός της, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ. Είχε έρθει στην Ελλάδα για το Πάσχα και πρόσφατα είχε επιστρέψει στην Αμερική. Τραγικές φιγούρες, τα δύο ανήλικα αγόρια, 6 και 10 ετών, τα οποία είχε αποκτήσει η φαρμακοποιός στην Καβάλα με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της.

Σοκ από τη νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα | 06/05/2022 | ΕΡΤ

Πώς ο συζυγοκτόνος επιχείρησε να καλύψει τη γυναικοκτονία στην Καβάλα - Τι δήλωσε η υπάλληλος του φαρμακείου

Εν τω μεταξύ νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα. Ειδικότερα, ο συζυγοκτόνος ζήτησε από την υπάλληλο τα δεύτερα κλειδιά του φαρμακείου, αφού πρώτα έπνιξε με τα χέρια του τη γυναίκα του.

«Το Σάββατο έγινε η κουβέντα με την εκλιπούσα, την Πέμπτη με κάλεσε πολύ ευδιάθετη το μεσημέρι, μιλήσαμε για την δουλειά και κλείσαμε το τηλέφωνο. Στις 18.00 ώρα με πήρε ο άντρας της και μου ζήτησε, την ίδια μέρα, τα δεύτερα κλειδιά του φαρμακείου. Έκτοτε πήγε έκλεισε τα στόρια και δεν άνοιξε ξανά» δήλωσε η υπάλληλος στο φαρμακείο σχετικά με την ημέρα της δολοφονίας.

Και πρόσθεσε: «Στο τηλέφωνο που με κάλεσε ο 55χρονος, ήταν αναστατωμένος, αλλά ήταν πάντα έτσι, δεν έδωσα σημασία. Αργότερα την κάλεσα, γιατί ήταν κλειστό το φαρμακείο. Μου έστειλε ένα μήνυμα στις 20.10 από το κινητό της ότι "είμαστε καλά, μην ανησυχείς" για να μην κινητοποιηθώ. Μην πάω να ψάξω. Όταν κάλεσε ο πατέρας της κοπέλας στο απέναντι μαγαζί ότι δεν έβρισκε την κόρη του, τότε πήραμε την αστυνομία».

Η 43χρονη φαρμακοποιός και ο 55χρονος συζυγοκτόνος στην Καβάλα

«Δεν γνωρίζω τόσο πολύ την οικογένεια. Συνεργαζόμασταν τα τελευταία τρία χρόνια με την Αίντα, ήμουν υπάλληλος του φαρμακείου και τον άντρα τον έβλεπα αρκετές φορές στο μαγαζί. Δεν δουλεύαμε τις ίδιες μέρες με την Αίντα, ήταν μέσα και ο Σπύρος, νορμάλ η κατάσταση, ενός παντρεμένου ζευγαριού, ήσυχα πράγματα δεν έδειχναν κάτι, εγώ πιστεύω ότι το θέμα ξεκίνησε όταν η 43χρονη του είπε να χωρίσουμε.

Το φαρμακείο στην Καβάλα όπου σημειώθηκε η νέα γυναικοκτονία
Το φαρμακείο στην Καβάλα όπου σημειώθηκε η νέα γυναικοκτονία © ΕΡΤ

» Μου μίλησε εμένα η ίδια, ότι δεν είμαι καλά, θέλω να ηρεμήσω. Μου μίλησε το προηγούμενο Σάββατο. Τώρα λογικά το ανακοίνωσε και στον ίδιο. Προφανώς και θα ζήλευε» κατέληξε η υπάλληλος του φαρμακείου στη μαρτυρία της για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα.

Έγκλημα στην Καβάλα

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ