Ελλαδα

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Στραγγάλισε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα, όμως λίγη ώρα μετά ομολόγησε καλώντας ο ίδιος τις αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό - Αστυνομία
Περιπολικό - Αστυνομία © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Στραγγάλισε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Νέα γυναικοκτονία καταγράφηκε στην Καβάλα πριν από λίγες ώρες και συγκεκριμένα στις Πηγές του Δήμου Νέστου. 50χρονος άνδρας στραγγάλισε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. 

Σύμφωνα με το kavalapost, ο άνδρας φέρεται να στραγγάλισε τη σύζυγό του και μετά κάλεσε την αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε δύο παιδιά ηλικίας 10 και 6 ετών. 

Την ίδια ώρα, πληροφορίες του kavalaportal.gr αναφέρουν ότι η γυναικοκτονία καταγράφηκε το βράδυ της Πέμπτης (5/5) μέσα στο φαρμακείο στο οποίο εργαζόταν η γυναίκα. Ο 50χρονος δράστης φέρεται να ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του. Φέρεται ο δράστης να προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του. Έπειτα προσπάθησε δίχως αποτέλεσμα να δώσει τέλος στη ζωή του. Ο δράστης αποφάσισε να παραδοθεί καλώντας στην Αστυνομία.

Ο συζυγοκτόνος φέρεται να είπε στον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματος όταν τηλεφώνησε: «Έκανα κακό στη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο φαρμακείο, με την 43χρονη γυναίκα νεκρή σε ένα ράντζο που υπήρχε στον χώρο. Ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ασφυκτικός.

Ο 50χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβαλάς.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ