Ελλαδα

Ο Δάκης βγήκε από το νοσοκομείο - Η ανάρτηση στο Facebook

«Ο αγαπημένος μας Δάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο», αναφέρεται στον λογαριασμό του Δάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τραγουδιστής Δάκης σε παλαιότερη συνέντευξή του
Ο τραγουδιστής Δάκης © Youtube / SKAI

Ο τραγουδιστής Δάκης βγήκε από το νοσοκομείο - Η ανάρτηση στο Facebook για την επιστροφή του στο σπίτι.

Ο τραγουδιστής Δάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο, λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του. Πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι του

«Ο αγαπημένος μας Δάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο όμως εδώ και μερικές μέρες είναι και πάλι στο σπίτι του. Σας ευχαριστεί όλους όσους ρωτάτε για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Να είστε καλά» έγραφε η ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του Δάκη στο Facebook. 

 

 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Δάκης νοσηλεύτηκε σε μεγάλο ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια, καθώς η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί.

 

Δάκης: Η εξομολόγηση του τραγουδιστή για τον καρκίνο

Πριν από λίγο καιρό, ο Δάκης είχε πει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην Athens Voice: «Η δύναμη της πίστης σε κάνει πολύ δυνατό πάντα! Πέρασα έναν καρκίνο αλλά το αντιμετώπισα με θάρρος σα να είχα γρίπη». (Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ)

Για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο είχε μιλήσει και στην εκπομπή «Εκείνος και ο άλλος» της ΕΡΤ. «Ορισμένες φορές έχεις μια δύναμη. Είμαι δειλός αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Δεν μου το είπαν αμέσως ότι έχω καρκίνο. Με έπιασαν πόνοι και είδαν ότι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο. Μου έλεγαν να κάνω μια κολονοσκόπηση και εγώ δεν έκανα. Και όταν με χειρούργησαν μου είπαν ότι είμαι στο 4ο στάδιο και ότι έχω 6 μήνες ζωής. Ήταν μαζί μου οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου. Δεν μου το λέγανε. Φαίνεται ότι τη γλίτωσα. Δεν φοβήθηκα… Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ