- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απειλές για τη ζωή του φέρεται να δέχεται ο πρόεδρος της ελληνικής ιατροδικαστικής εταιρείας Γρηγόρης Λέων.
Σε ανάρτηση στο Twitter, δημοσιεύει ένα ρεπορτάζ με τίτλο «Θρίλερ στην Πάτρα – Απειλές στον Λέων – Θα σε βρούνε σφαγμένο» και τονίζει: «Η αλήθεια έχει εχθρούς. Θα ζήσουμε χωρίς φόβο και θα τους αντιμετωπίσουμε και αυτούς».
Υπενθυμίζεται πως ο ιατροδικαστής ζήτησε να πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος όλων των ιατρικών δεδομένων για την 9χρονη Τζωρτζίνα από την Πάτρα.
Πάτρα-Λέων: «Η Τζωρτζίνα βασανίστηκε - Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Ίριδας»
Στις συνθήκες θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, υποστηρίζοντας ότι είναι ανάγκη να πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος όλων των ιατρικών δεδομένων του κοριτσιού από την Πάτρα.
«Δεν είμαι βέβαιος ότι όλα τα επεισόδια έχουν γίνει με τον ίδιο τρόπο, το παιδί βασανίστηκε», είπε στον ΣΚΑΪ ο Γρηγόρης Λέων. Ο ιατροδικαστής είπε ότι η χορήγηση της κεταμίνης στο παιδί ήταν η ύστατη απόπειρα της δολοφονίας του: «Το παιδί αυτό ήταν μεγαλόσωμο. Δεν θα μπορούσε να το κουμαντάρει εύκολα, οπότε προφανώς η κεταμίνη ήταν ένα πολύτιμο εργαλείο για να αναισθητοποιηθεί το παιδί. Ήταν η ύστατη προσπάθεια αλλά όχι η μόνη».
Ο ιατροδικαστής είπε ακόμη πως η πολύκροτη υπόθεση αποτελεί μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο, καθώς η εξιχνίαση του θανάτου των παιδιών γίνεται επειδή είναι λαλίστατοι οι γονείς. «Όταν έχουμε δύο ανθρώπους που είναι σε ένα σπίτι με ένα βρέφος και σε συνεντεύξεις τους περιγράφουν τι ώρα ξύπνησε και όσα έγιναν και στο σπίτι δεν υπήρχε κάποιος άλλος και έχουμε έγκλημα, τότε ο ένας από τους δύο είναι ο δράστης. Μάλιστα, από τον τρόπο που περιγράφουν τα γεγονότα, δείχνουν και ποιος είναι ο δράστης, αλλά αυτό δεν είναι δική μας δουλειά να το πούμε», κατέληξε ο Γρηγόρης Λέων.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
Συνελήφθη στο «Νίκος Καζαντζάκης»
Το σχόλιο για τις δηλώσεις του Ευθύμιου Λέκκα
218 κάτοικοι δολοφονήθηκαν με αγριότητα - ανάμεσά τους βρίσκονταν 53 παιδιά
Στο μικροσκόπιο κτηνοτροφική μονάδα
Αναμένονται να κυμανθούν από 45 έως 60 λεπτά μετά τις 15:00
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Προειδοποίηση προς τους κατοίκους από τον πρόεδρο της κοινότητας
«Δεν λάβαμε ποτέ χρήματα» υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι
Σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα
Υψηλές θερμοκρασίες και την Τετάρτη, αλλά θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
Αναλύονται κινητά και ψηφιακά δεδομένα
Κοινό όραμα για τη δημόσια διοίκηση του μέλλοντος
Ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.