Ελλαδα

Πάτρα-Ρουγκάλας: «Το τάμπλετ της Τζωρτζίνας "χτυπούσε" στην κηδεία»

Τι είπε για τη σπιτονοικοκυρά αλλά και τις υπόλοιπες συλλήψεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ρούλα Πισπιρίγκου
Η Ρούλα Πισπιρίγκου © Eurokinissi

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Το τάμπλετ της Τζωρτζίνας «χτυπούσε» την ώρα της κηδείας, λέει ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ Ρουγκάλας.

Για την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα αλλά και την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, Χρήστος Ρουγκάλας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ρουγκάλας αναφέρθηκε στην κηδεία του παιδιού σημειώνοντας πως πρόσωπο που παρέστη στην τελετή του είπε πως το τάμπλετ της μικρής, που η μητέρα της επέμεινε να το βάλει στα χέρια του παιδιού και να ταφεί με αυτό, «χτυπούσε» και λάμβανε ειδοποιήσεις καθ' όλη τη διάρκεια εκείνη.

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα-Ρουγκάλας: Τι είπε για σπιτονοικοκυρά και συλλήψεις

Εκτίμησε, δε, πως εντός της εβδομάδας θα υπάρχουν εξελίξεις και για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας και τους θανάτους τους. Ακόμα, μιλώντας για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς σημείωσε ότι «τα ξαδέλφια της μακαρίτισσας δεν είχαν πληροφορηθεί για τον θάνατο της. Δεν ξέρω αν η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη “είχε την καλοσύνη” να τους ενημερώσει. Δεν είχαν και πολλές επαφές βέβαια. Ο μοναδικός που την επισκεπτόταν την Ευγενία ήταν ένας γείτονας, στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί ότι φοβόταν πως θα της κάνουν κακό και δεν ήθελε να παίρνει από αυτούς ούτε ένα πιάτο φαγητό» και πρόσθεσε:

«Πρέπει να ψάξουν τον τραπεζικό λογαριασμό της σπιτονοικοκυράς και τις κινήσεις. Υπάρχουν δάνεια που ελάμβανε κατά καιρούς η σπιτονοικοκυρά, δεν ξέρω για ποιους λόγους; Για κάποιον λόγο φαίνεται πως δεν πληρώνονταν οι λογαριασμοί από τα δάνεια που είχε πάρει. Αν ψαχτούν, ίσως και από εκεί να προκύψουν στοιχεία. Μου λένε το στούντιο του Μάνου Δασκαλάκη στον β΄ όροφο είναι από τα καλύτερα εξοπλισμένα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από έναν οδηγό φορτηγού με μισθό 1.000 ευρώ».

Καταλήγοντας, παρουσιάστηκε βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις για την εν λόγω υπόθεση, σημειώνοντας πως «η αίτηση διαζυγίου που κατατέθηκε νομίζω δεν θα “χρειαστεί”, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρίσκονται σε διαφορετικά σωφρονιστικά καταστήματα, όπως θα φανεί εμπλοκή και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, το λέω και ας μου κάνουν πάλι μήνυση, αυτή είναι η εκτίμηση μου, ότι θα προφυλακιστούν και αυτοί».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ