Ελλαδα

Μάνος Δασκαλάκης για σπιτονοικοκυρά: Τι είπε για τη Ρούλα και τα κληρονομικά

«Γιατί να σκοτώσεις μια γυναίκα που ούτε σου έχει γράψει το σπίτι;»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου
Ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου © Facebook

Μάνος Δασκαλάκης για σπιτονοικοκυρά: «Δεν υπήρχε όφελος. Γιατί να σκοτώσεις μια γυναίκα που ούτε σου έχει γράψει το σπίτι;»

Στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς τους αλλά και τις σχέσεις που είχαν μαζί της αναφέρθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας σε εφημερίδα.

«Η Ρούλα τη φύλαγε στις αρχές, μετά μπήκε μια άλλη γυναίκα. Άλλαξαν τρεις γυναίκες μέχρι να “φύγει” η σπιτονοικοκυρά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε πως «εμείς τη μεταφέραμε στο νοσοκομείο την πρώτη φορά».

«Είχε πέσει και από τότε έκατσε στο κρεβάτι και ένα βράδυ ξαφνικά κόντευε να κάνει σηψαιμία. Είχε μια πληγή στο πόδι μεγάλη σε βάθος. Την πήγαμε στο νοσοκομείο, την επαναφέραμε γιατί είχε χάσει τα λογικά της. Ήταν να της κόψουν το πόδι αν θυμάμαι καλά. Τη βγάλαμε από το νοσοκομείο, της πήραμε ορθοπεδικά κρεβάτια, τα πάντα», υπογράμμισε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ακόμα, τοποθετήθηκε στα όσα ακούγονται περί κληρονομικών της συγκεκριμένης γυναίκας αλλά και για τα απλήρωτα ενοίκια σημειώνοντας:

«Η γυναίκα καταρχήν έπαιρνε μια σύνταξη. Ούτε λεφτά είχε ούτε τίποτα. Εμείς τής δίναμε τα ενοίκια κανονικά με αποδείξεις. Μπορεί να φανεί, υπάρχουν τα πάντα στις φορολογικές δηλώσεις. Δεν υπήρχε όφελος. Καταρχήν, γιατί να σκοτώσεις μια γυναίκα που ούτε σου έχει γράψει το σπίτι;»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ