Ελλαδα

Πάτρα: Τα τατουάζ της Ρούλας Πισπιρίγκου για τα νεκρά παιδιά (εικόνες)

Τι απεικονίζουν - Τι δήλωσε o tattoo artist που τα χτύπησε στο σώμα της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα τατουάζ που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τα νεκρά παιδιά της στην Πάτρα
Τα τατουάζ που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τα νεκρά παιδιά της στην Πάτρα © Facebook

Τατουάζ στην Πάτρα είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τα νεκρά παιδιά της, την Τζωρτζίνα, την Ίριδα και τη Μαλένα. Τι δήλωσε ο άνθρωπος που της τα έκανε.

Τατουάζ στο σώμα της είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τα τρία νεκρά παιδιά της στην Πάτρα. Ένα για την Τζωρτζίνα, ένα για την Ίριδα και ένα για τη Μαλένα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου απολογείται τη Δευτέρα στην ανακρίτρια μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε.

Η κεταμίνη που βρέθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας, σε συνδυασμό με τις καταθέσεις - «φωτιά» από μάρτυρες, «έδεσαν» την υπόθεση, με τον εισαγγελέα να ασκεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στο περίπου 18 σελίδων διαβιβαστικό που εστάλη στην Εισαγγελία αναφέρονται συγκεκριμένα στοιχεία που κατέστησαν κεντρικό πρόσωπο της έρευνας την 33χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας. Αναφέρεται μάλιστα και η φράση που είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους γιατρούς μία ημέρα πριν το παιδί της καταλήξει. «Τα επεισόδια που είδατε δεν είναι τίποτα. Το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμα» είχε δηλώσει, προκαλώντας την έκπληξη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Βασικό στοιχείο της δικογραφίας αποτελεί το γεγονός ότι τα εννέα επεισόδια που εμφάνισε το κοριτσάκι, είτε στο Νοσοκομείο της Πάτρας, είτε στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ήταν ενόσω βρισκόταν σε θάλαμο και όχι σε ΜΕΘ και ενώ ήταν υπό την εποπτεία της μητέρας της χωρίς την παρουσία άλλου συγγενικού προσώπου. Τα περιστατικά της Τζωρτζίνας ξεκίνησαν στις 8 Απριλίου 2021 λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της 6 μηνών αδελφής της Ίριδας. «Τα επεισόδια αυτά χαρακτηρίζονται αιφνίδια και μάλιστα σε δύο από αυτά ενεργοποιήθηκε ο βηματοδότης» αναφέρεται στο διαβιβαστικό.

Το συγκλονιστικό στοιχείο που προκάλεσε αίσθηση στους γιατρούς μια μέρα πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα|ΕΡΤ

Τα τατουάζ για τα τρία νεκρά παιδιά που είχε στο σώμα της η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πριν από τις καταιγιστικές εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν σταματούσε να ισχυρίζεται ότι βιώνει θλίψη για τον θάνατο των παιδιών της παρά το γεγονός ότι οι πράξεις της -σύμφωνα με τις μαρτυρίες- έδειχναν το ακριβώς αντίθετο.

Στο σώμα της η 33χρονη είχε κάνει και τρία τατουάζ. Διαφορετικά για κάθε παιδί: Ένα για την Τζωρτζίνα, ένα για την Ίριδα και ένα για τη Μαλένα. Αναλυτικά:

  1. Για τη Μαλένα το τατουάζ βρισκόταν στο αριστερό χέρι. Απεικονίζει έναν κύκλο με τη λέξη «Μαλένα» και έναν αριθμό. Μέσασ στον κύκλο υπάρχουν δύο μορφές. Μία γυναίκα που κρατά στα χέρια της ένα κοριτσάκι, το οποίο έχει γίνει Άγγελος.
  2. Για την Τζωρτζίνα η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε τατουάζ στο κάτω μέρος του χεριού της. Έχει το όνομα της 9χρονης κόρης της. Με καλλιγραφικά γράμματα υπάρχει η φράση «life goes on» (σ.σ. Η ζωή συνεχίζεται). Κάτω από τα γράμματα είναι ζωγραφισμένη η γραμμή που αφήνει πίσω του το καρδιογράφημα.
  3. Για την Ίριδα το τατουάζ έγινε επίσης στο χέρι. Έχει το όνομά του παιδιού. Στη μέση υπάρχει ένα σχήμα που στα αριστερά απεικονίζει μια καρδιά, η οποία γίνεται καρδιογράφημα και συνεχίζει σε σταυρό. Στο κάτω μέρος του τατουάζ είναι γραμμένες δυο ημερομηνίες. 2-9-20 (ημέρα γέννησης της Ίριδας) και 21-3-21 (ημέρα θανάτου της Ίριδας).

Το τατουάζ της Ρούλας Πισπιρίγκου για την Ίριδα

Το τατουάζ της Ρούλας Πισπιρίγκου για την Τζωρτζίνα

Το τατουάζ της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη Μαλένα

Τα τατουάζ της «μητέρας» για τα νεκρά παιδιά της | 01/04/2022 | ΕΡΤ

Τι είπε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο άνδρας που της έκανε τα τατουάζ

Ο Γιώργος Βέρρας ήταν εκείνος που έκανε τα tatoo στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τα τρία νεκρά παιδιά της.

Σε δηλώσεις του στο Mega, ο ιδιοκτήτης tattoo studio στην Πάτρα επεσήμανε ότι του έκανε μεγάλη εντύπωση η ηρεμία που έβγαζε η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Δεν έβγαζε την εικόνα μητέρας που έχει χάσει το παιδί της» δήλωσε.

«Μα καλά, δεν κατάλαβε τίποτα;...» Σε σοκ ο πατέρας / Τα τατουάζ-καρδιογράφημα της μάνας | Live News

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ