Ελλαδα

Βασίλης Δημάκης: Έσπασε το βραχιολάκι & αναζητείται από τις αρχές

Το βραχιολάκι του Βασίλη Δημάκη εξέπεμψε τελευταίο σήμα στις 12.17 από την περιοχή της Νίκαιας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Δημάκης
Βασίλης Δημάκης © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Βασίλης Δημάκης: Έσπασε το «βραχιολάκι» και αναζητείται από τις αρχές - Είχε λάβει εκπαιδευτική άδεια για να παρουσιαστεί στη σχολή που φοιτά.

Ο Βασίλης Δημάκης αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία, καθώς έσπασε το βραχιολάκι που φορούσε και παραβίασε εκπαιδευτική άδεια που του είχε χορηγηθεί για να παρουσιαστεί στο Πανεπιστήμιο, όπου είναι φοιτά. 

Ο 43χρονος κρατείτο στις φυλακές Κορυδαλλού για ληστείες και άλλα αδικήματα.

Βασίλης Δημάκης: Η ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής

Σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής έκανε γνωστό ότι ο Βασίλης Δημάκης έσπασε το βραχιολάκι και αναζητείται από τις αρχές.

«Σήμερα, 17 Μαρτίου 2022, στις 12:17, 43χρονος ημεδαπός κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, παραβίασε και αφαίρεσε το μέσο ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι), κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άδειας που του είχε χορηγηθεί με την, από 15/03/2022, απόφαση Πειθαρχικού Συμβουλίου του Καταστήματος Κράτησης. Η Γ.Γ.Α.Π. βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη».

Σύμφωνα, με πληροφορίες το βραχιολάκι του 43χρονου εξέπεμψε τελευταίο σήμα στις 12.17 από την περιοχή της Νίκαιας. Ο Βασίλης Δημάκης έχει πραγματοποιήσει τρεις φορές απεργία πείνας και δίψας στις φυλακές κατά το παρελθόν, προκειμένου να πείσει τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αδειών να του επιτρέψουν να συμμετάσχει στην εκπαιδευτική διαδικασία της σχολής του. Τελευταία ήταν πριν από λίγες μέρες, οπότε και του χορηγήθηκε η εκπαιδευτική άδεια, την οποία παραβίασε και αναζητείται». 

Βασίλης Δημάκης
Βασίλης Δημάκης

Βασίλης Δημάκης: Ποιος είναι ο 43χρονος που αναζητείται από τις αρχές

Ο 43χρονος Βασίλης Δημάκης είναι καταδικασμένος σε συνολική ποινή κάθειρξη 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία.

Το 2016 αποφάσισε να πάρει το απολυτήριο λυκείου ενώ βρισκόταν στις φυλακές Γρεβενών. Αποφοίτησε με 19,9 έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις και πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). 

Ο Βασίλης Δημάκης έλαβε εκπαιδευτική μεταγωγή από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πάτρας στις φυλακές Κορυδαλλού, ώστε να φοιτήσει με «βραχιολάκι» στο πανεπιστήμιο. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις              

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ