Ελλαδα

Γιώργος Κυπαρίσσης: Τι λέει ο πατέρας για την απελευθέρωσή του

Ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος από τους απαγωγείς του μετά από δύο μήνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Γιώργος Κυπαρίσσης - Απαγωγή: Τι λέει ο πατέρας του επιχειρηματία που αφέθηκε ελεύθερος μετά από δύο μήνες. - Πώς γύρισε στην οικογένειά του.

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης αφέθηκε ελεύθερος δύο μήνες μετά την απαγωγή του από το Ντράφι και ο πατέρας του σήμερα το πρωί τον έσφιξε και πάλι στην αγκαλιά του. 

Ο 40χρονος επιχειρηματίας έφτασε το πρωί της Παρασκευής (4.3) στο σπίτι του, όπου τον περίμενε η οικογένειά του και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του. 

«Μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι θα έρθει, κατεβήκαμε κάτω στην είσοδο και μετά από μισή ώρα περίπου εμφανίστηκε. Ήρθε με αγκάλιασε το παιδί, μιλήσαμε λίγο, αλλά είχε έρθει με την αστυνομία και έφυγαν. Τον είδα καλά, δεν είμαι γιατρός, επιφανειακά εντάξει ήταν. Τον είχαν ξυρίσει στο κεφάλι του και σε όλο το κορμί του», είπε ο πατέρας του Γιώργου Κυπαρίσση σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους. 

Γιώργος Κυπαρίσσης: Μικρό ποσό κατέβαλε η οικογένεια ως λύτρα

Οι απαγωγείς ζητούσαν από την οικογένεια του Γιώργου Κυπαρίσση λύτρα περίπου δύο εκατομμυρίου ευρώ, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο αλλά δεν έχει γίνει γνωστό, έως αυτήν την ώρα, το ύψος του ποσού που κατέβαλε η οικογένειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού δόθηκε ένα μικρό ποσό ως λύτρα. Άλλα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για λύτρα 800.000 ευρώ. 

 

 

Γιώργος Κυπαρίσσης - Απαγωγή: Πώς αφέθηκε ελεύθερος

Ο επιχειρηματίας απελευθερώθηκε το πρωί της Παρασκευής (4/3) στο Τατόι. Εκεί οδηγήθηκε από τους απαγωγείς με αυτοκίνητο έχοντας κλειστά μάτια για να μη βλέπει τη διαδρομή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας χρησιμοποίησε ταξί για να μεταβεί σε ένα σημείο από το οποίο θα μπορούσε να ειδοποιήσει την ΕΛΑΣ και τους συγγενείς του ότι αφέθηκε ελεύθερος.

Γιώργος Κυπαρίσσης: Το χρονικό της απαγωγής

Ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Δεκέμβριο καθώς επέστρεφε στο σπίτι του στο Ντράφι, από έξοδό του για φαγητό. Την ώρα που έπεσε θύμα αρπαγής, μιλούσε στο κινητό τηλέφωνό του με φίλο του, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή του, άκουσε τους δράστες.

Οι απαγωγείς έστειλαν μήνυμα στην οικογένειά του, με το οποίο ζητούσαν λύτρα ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο σύντομος χρόνος του μηνύματος για λύτρα, αλλά και το ύψος του ποσού που ζητήθηκε υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια από όχι μεγάλη οργάνωση.

Σημειώνεται ότι στο μικροσκόπιο των Αρχών μπήκαν βίντεο από κάμερες της περιοχής που έγινε η απαγωγή, για να εντοπίσουν το δρομολόγιο και τις κινήσεις των δύο οχημάτων που πήραν μέρος στην πρώτη φάση της απαγωγής. Μάλιστα οι Αρχές με ανακοίνωσή τους είχαν ζητήσει μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία.

Πριν από περίπου 15 ημέρες, η μητέρα του επιχειρηματία ζητούσε μέσω επιστολής από τους απαγωγείς να επικοινωνήσουν μαζί της

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ