- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ο Δημήτρης Τσοβόλας κηδεύτηκε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Ποιοι πήγαν στην κηδεία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.
Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Τσοβόλα είπαν σήμερα Τρίτη (01.03) συγγενείς και φίλοι. Ο πρώην υπουργός και αρχηγός κόμματος πέθανε σε ηλικία 79 ετών. Η κηδεία του τελέστηκε στο Α' Νεκροταφείο.
Η σύζυγός του, Κατερίνα Γιώτη, τα δύο παιδιά του και τα εγγόνια του, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοί του δικηγόροι και πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησαν τον Δημήτρη Τσοβόλα.
Η εξόδιος ακολουθία του ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη Πέμπτη, σε ηλικία 79 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο, έγινε στο Α’ Νεκροταφείο.
Δημήτρης Τσοβόλας - Ποιοι πήγαν στην κηδεία
Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης, η Βασιλική Θάνου, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Χρήστος Παπουτσής, η Όλγα Γεροβασίλη, η Λούκα Κατσέλη, ο Αλέξης Κούγιας και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια μεγάλη συζήτηση για τη γλώσσα, την τέχνη, την εξουσία και την πολιτική επιστήμη στην Ελλάδα
Αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται
Πού βρίσκονται σήμερα οι μετροπόντικες
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Είναι η ημέρα που ξεκινά και επίσημα ο χειμώνας
Δείτε εικόνες από το Μέγαρο Μουσικής
Γιατί τραβούν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι
Τι αλλάζει και γιατί πρόκειται για ένα τεχνικά σύνθετο θέμα
Θα καθοριστεί η επόμενη φάση των κινητοποιήσεων
Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Τι δήλωσε μέσω Instagram
Μικρή πτώση της θερμοκρασίας - Δείτε την αναλυτική πρόγνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.