- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κανονικά διεξάγονται οι πτήσεις στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Λόγω της έντονης χιονόπτωσης πιθανόν να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις
Εξακολουθούν να γίνονται κανονικά οι πτήσεις στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» - Λόγω της έντονης χιονόπτωσης πιθανόν να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις.
Κανονικά γίνονται οι πτήσεις στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος», ωστόσο λόγω της έντονης χιονόπτωσης πιθανόν να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις τόσο στις αναχωρήσεις όσο και στις αφίξεις. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές του αεροδρομίου, ήδη γίνονται εργασίες εκγχιονισμού στις πίστες και αποπαγοποιήσεις στα αεροσκάφη.
Μάλιστα σε ανακοίνωσή του το αεροδρόμιο αναφέρει «δυσμενή καιρικά φαινόμενα συμπεριλαμβανομένου χιονόπτωσης και παγετού, θα επικρατήσουν σε ορισμένες περιοχές της χώρας και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σχεδιάζει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απρόσκοπτη λειτουργία του αεροδρομίου. Συνιστάται οι επιβάτες να προγραμματίζουν τη μεταφορά τους στο αεροδρόμιο αρκετό χρόνο πριν από το πρόγραμμα της πτήσης τους και να επιβεβαιώνουν την κατάσταση της πτήσης με την αεροπορική εταιρεία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ανακοινώνονται αύριο το πρωί, βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων μαθητών
Εκκενώνονται προληπτικά κοντινές πολυκατοικίες - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ
Θερμοκρασίες έως και 43 βαθμούς
Τι μπορούν να κάνουν οι πολίτες, γιατί είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν
Η σπουδαία τραγουδίστρια ζούσε εκεί τα τελευταία χρόνια της ζωής της
Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκονται τα έκτακτα μέτρα του Δήμου Αθηναίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πότε καταργούνται οριστικά οι παλιές ταυτότητες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι πάγιες συστάσεις της ΠΟΜΙΔΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.