Κανονικά διεξάγονται οι πτήσεις στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Λόγω της έντονης χιονόπτωσης πιθανόν να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις
Εξακολουθούν να γίνονται κανονικά οι πτήσεις στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» - Λόγω της έντονης χιονόπτωσης πιθανόν να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις.
Κανονικά γίνονται οι πτήσεις στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος», ωστόσο λόγω της έντονης χιονόπτωσης πιθανόν να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις τόσο στις αναχωρήσεις όσο και στις αφίξεις. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές του αεροδρομίου, ήδη γίνονται εργασίες εκγχιονισμού στις πίστες και αποπαγοποιήσεις στα αεροσκάφη.
Μάλιστα σε ανακοίνωσή του το αεροδρόμιο αναφέρει «δυσμενή καιρικά φαινόμενα συμπεριλαμβανομένου χιονόπτωσης και παγετού, θα επικρατήσουν σε ορισμένες περιοχές της χώρας και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σχεδιάζει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απρόσκοπτη λειτουργία του αεροδρομίου. Συνιστάται οι επιβάτες να προγραμματίζουν τη μεταφορά τους στο αεροδρόμιο αρκετό χρόνο πριν από το πρόγραμμα της πτήσης τους και να επιβεβαιώνουν την κατάσταση της πτήσης με την αεροπορική εταιρεία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις
Σε μία από τις επιθέσεις, όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, τραυμάτισαν υπάλληλο καταστήματος με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα
Ο αγροτοσυνδικαλιστής του μπλόκου των Μαλγαρών ως γνωστόν βρίσκεται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης
Στο σημείο 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα
Οδηγίες αυξημένης ασφάλειας από το ΥΝΑΝΠ μετά τα πλήγματα σε ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια
Παρόντες ήταν η σύζυγός του Άννα Μαρία και οι γιοι του Παύλος και Νικόλαος
Επτά αγρότες κατηγορούμενοι για απάτη σε βάρος της ΕΕ επέστρεψαν χρήματα και καταδικάστηκαν με μειωμένες ποινές
Άφησε ξεχωριστό στον καλλιτεχνικό και τοπικό κόσμo
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς το Πολεμικό Ναυτικό θα καλωσορίσει τη φρεγάτα
Ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Οι νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση
Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η απεργία στα ταξί
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η βασική γραμμή της κυβέρνησης είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών με εφαρμογή του νόμου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.