Ελλαδα

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 51χρονος

Η μητέρα δεν γνώριζε ότι ο δράστης έχει γυρίσει στην Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία στη Γλυφάδα
Δολοφονία στη Γλυφάδα © EUROKINNISSI

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 51χρονος που σκότωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του.

Την πόρτα του εισαγγελέα θα περάσει σήμερα, 10 Δεκεμβρίου, ο 51χρονος που τα ξημερώματα της Πέμπτης είχε στήσει ενέδρα θανάτου στον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του, έξω από το χρωματοπωλείο που διατηρούσε στην περιοχή της Γλυφάδας.

«Ήμουν αποφασισμένος να τον σκοτώσω. Ήξερα την ώρα που έρχεται στη δουλειά και του είχα στήσει καρτέρι. Με είχαν αφήσει έξω από την περιουσία που είχαμε αποκτήσει», είπε στους αστυνομικούς ο δράστης.

Ο 51χρονος πίστευε ότι η μητέρα του, έδινε χρήματα στο θύμα από την οικογενειακή περιουσία που θεωρούσε ότι του ανήκουν κι έτσι πήρε την απόφαση να τον βγάλει από τη μέση.

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Η σχέση μητέρας και παιδιού

Η μητέρα του 51χρονου δεν γνώριζε ότι ο γιος της ήταν ο δολοφόνος του συντρόφου της και δεν γνώριζε ούτε ότι ο γιος της είχε επιστρέψει από την Δανία όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια. Το πληροφορήθηκε από τους αστυνομικούς μετά τη δολοφονία. «Με τον γιο μου δεν είχαμε επαφές. Τα τελευταία χρόνια είχαμε διακόψει. Δεν γνώριζα καν ότι ο Θανάσης είχε έρθει στην Ελλάδα» είπε η μητέρα του 51χρονου στους αστυνομικούς για την σχέση της με τον γιο της. 

Ο δράστης είπε στις αρχές ότι με το θύμα είχαν προστριβές για πολλά χρόνια καθώς δεν ενέκρινε τη σχέση του 66χρονου με τη μητέρα του ενώ τον κατηγορούσε ότι εκμεταλλευτόταν τη μητέρα του οικονομικά.

Όταν πριν από δύο μήνες επέστρεψε στην Ελλάδα, δεν έκανε καμία προσπάθεια να επικοινωνήσει με την μητέρα και την αδελφή του. Εγκαταστάθηκε στο κέντρο της Αθήνας και προσπάθησε να ανοίξει ένα κατάστημα. Έπεσε και πάλι έξω και τότε, όπως όλα δείχνουν, κατέστρωσε το σχέδιο της δολοφονίας του 66χρονου, τον οποίο κατηγορούσε μέσα στο μυαλό του για όλες τις αποτυχημένες προσπάθειες που έκανε για να ορθοποδήσει.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ