Ελλαδα

Σύλληψη αστυνομικού για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του: Το χρονικό

Την Πέμπτη απολογείται - Αρνείται τις κατηγορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνελήφθη αστυνομικός για ασέλγεια στο 4χρονο παιδί του
Παιδί με κούκλα στα χέρια © Pixabay / Sigmund

Συνελήφθη αστυνομικός για ασέλγεια στο 4χρονο παιδί του: Το χρονικό της υπόθεσης.

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη ζήτησε και έλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της μόλις 4 ετών κόρης του στα Τρίκαλα

Ο 30χρονος αρνείται όλες τις  κατηγορίες που του αποδίδονται, με τον δικηγόρο του, Γιώργου Παναγιώτου, να αναφέρει: «Ο πελάτης του απορρίπτει κάθε κατηγορία από αυτές που του αποδίδονται, πολύ δε περισσότερο για αυτές τις απεχθείς πράξεις για τις οποίες γίνονται αναφορές».

Ο ίδιος, μέσω του trikalavoice.gr, αφήνει αιχμές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε καθώς, όπως λέει «εμείς από την πλευρά μας μόλις αποκτήσαμε πρόσβαση στη δικογραφία η οποία ωστόσο έχει ήδη διαρρεύσει, προς μεγάλη μας έκπληξη, στα ΜΜΕ παραδίδοντας τον πελάτη μας βορά στο πλήθος. Θα ακολουθήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και θα απαντήσουμε τεκμηριωμένα σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν στην υπόθεση».

Συνελήφθη αστυνομικός για ασέλγεια στην κόρη του: Το χρονικό της φρίκης

Ο 30χρονος αστυφύλακας, στις 6 Νοεμβρίου, νωρίς το μεσημέρι, πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και πήρε την 4χρονη, προκειμένου να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η μητέρα του παιδιού ζητούσε να μιλήσει στο τηλέφωνο, με την κόρη της, κάτι που ο πατέρας απέφευγε, ζητώντας να κρατήσει την μικρή και το βράδυ της Κυριακής, λέγοντας ως δικαιολογία πως είχε πάει σε χωριό της περιοχής και δεν ήθελε να οδηγήσει μέσα στη νύχτα.

Η μητέρα αρνήθηκε και έτσι επέστρεψε το παιδί το βράδυ, περίπου στις 22.30.

Όταν η μητέρα έμεινε μόνη με την 4χρονη κόρη της παρατήρησε πως ήταν ιδιαίτερα ντροπαλή, κάτι που δεν συνήθιζε. Παράλληλα παρατήρησε στο σωματάκι της σημάδια τα οποία δεν είχε πριν. Η μητέρα επέμεινε σε ερωτήσεις με αποτέλεσμα η τετράχρονη να πει «με πείραξε ο μπαμπάς», δείχνοντας με τα χεράκια της τα γεννητικά της όργανα.

Η μητέρα έβγαλε φωτογραφίες και την επόμενη μέρα επικοινώνησε με τον παιδίατρο προκειμένου να εξετάσει το παιδί, κάτι το οποίο δεν έγινε, με αποτέλεσμα να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο Τρικάλων, εκεί όπου τελικά εξετάστηκε από παιδιάτρους και γυναικολόγο .

Όταν ολοκλήρωσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, φέρεται να της είπε «να μην αναφέρει τίποτα για όσα έγιναν».

Ακόμα πιο σοκαρίστηκο είναι το γεγονός ότι, δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς φέρεται να είχε ασελγήσει σε βάρος της ενώ βρίσκονταν στην Κρήτη αλλά και στο σπίτι τους στα Τρίκαλα.

Τόσο το εσώρουχο του παιδιού όσο και τα κλινοσκεπάσματα από το σπίτι, εξετάζονται για dna ενώ έχουν κατασχεθεί και Ψηφιακές συσκευές μεταξύ των οποίων σκληροί δίσκοι , υπολογιστές και usb.

Σημειώνεται ότι ο εν λόγω αστυνομικός είχε συλληφθεί στις 4/10/2018 για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών (κάνναβης) υπόθεση για την οποία είχε αθωωθεί ενώ σύμφωνα με απόφαση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του επιβλήθηκε η ποινή της αργίας με απόλυση διάρκειας 4 μηνών.

Ασέλγια αστυνομικού στην ανήλικη κόρη του στα Τρίκαλα: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 "αποπλάνηση παιδιών" και 345 "γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών" του Ποινικού Κώδικα.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ