Ελλαδα

Λένορμαν: Συμπλοκή σε καφετέρια - Προσήχθη ο ράπερ Thug Slime

Ποιος είναι - Η γνωριμία του με τον Mad Clip

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαχαιρώματα σε καφετέρια στη Λένορμαν στον Κολωνό, με γνωστό ράπερ Thug Slime (ένθετη) να εμπλέκεται στο αιματηρό συμβάν (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Μαχαιρώματα σε καφετέρια στη Λένορμαν στον Κολωνό, με γνωστό ράπερ Thug Slime (ένθετη) να εμπλέκεται στο αιματηρό συμβάν (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI | @thugslimee/Instagram

Σε καφετέρια στη Λένορμαν σημειώθηκε συμπλοκή με μαχαίρια. Ο γνωστός ράπερ Thug Slime προσήχθη για το αιματηρό συμβάν στον Κολωνό.

Αιματηρό επεισόδιο σε καφετέρια στη Λέμορμαν σήμερα Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021, νωρίς το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε συμπλοκή και βγήκαν μαχαίρια. Στο επεισόδιο εμπλέκεται γνωστός ράπερ.

Προηγήθηκε διαπληκτισμός. Το μαχαίρωμα συνέβη σε καφετέρια στον Κολωνό και συγκεκριμένα στην οδό Λένορμαν 159.

Από το αιματηρό συμβάν υπάρχουν δύο τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Έγιναν τρεις προσαγωγές. Ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και ο βουλγαρο-νηγηριανός ράπερ Thug Slime.

Το έργο της προανάκρισης για τη συμπλοκή με μαχαίρι στη Λένορμαν, με την εμπλοκή γνωστού ράπερ, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Thug Slime - Ποιος είναι ο ράπερ που προσήχθη για την επίθεση με μαχαίρι στη Λένορμαν

Ο Thug Slime γεννήθηκε στο 1996 στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια. Η μητέρα του είναι Βουλγάρα και ο πατέρας του Νιγηριανός. Ο ράπερ σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε YouTube και Spotify, το 2020, κυκλοφορώντας δύο άλμπουμ.
 
 
Σε συνέντευξή του ο Thug Slime είχε αναφέρει ότι ήρθε στην Αθήνα το 2005 με την οικογένειά του και εγκαταστάθηκαν στα Σεπόλια. «Ήμουν στο ίδιο σχολείο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με τον Κώστα, τον αδερφό του, ήμασταν στην ίδια τάξη... Έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μου. Τους θυμάμαι να παίζουν συνέχεια μπάσκετ, το βράδυ να πηγαίνουν στις προπονήσεις. Όσα έχουν καταφέρει τους αξίζουν. Δούλεψαν πολύ σκληρά για αυτό» είχε αναφέρει.
 
 
Το 2017 ξεκίνησε να γράφει τα δικά του κομμάτια, τα οποία και ηχογράφησε έναν χρόνο αργότερα, το 2018.
 
Για τη γνωριμία του με τον Mad Clip ο Thug Slime είχε τονίσει: «Γνωρίστηκα με τον Mad Clip το 2018, όταν γυρνούσε ένα κλιπ, το "Λώρα", που ήταν πολλοί μέσα. Τον Φεβρουάριο του 2020 μου έστειλε μήνυμα να βρεθούμε σε ένα live του στο Περιστέρι, μιλήσαμε, μου εξήγησε ότι η Capital δεν είναι απλώς ένα label, είναι οικογένεια, και τα βρήκαμε».
 
«Μετά βρεθήκαμε με τους υπόλοιπους, με τον Light, με τον Skive, με τον FY, στην πολυπλατινένια απονομή για την Capital και την Panik που έγινε σε ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, γνωριστήκαμε» είχε προσθέσει.
 
Thug Slime - Den Apantao (Official Music Video)
 
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ