Μια τάση που ξεκίνησε κατά την πανδημία
Lifestyle
Γιατί τα καφέ στρέφονται στα ροφήματα χαμηλής ή μηδενικής καφεΐνης
Μια τάση που ξεκίνησε κατά την πανδημία
Οι έντονες αντιδράσεις και η στάση των ανταγωνιστών
Μετά από 265 χρόνια συνεχούς λειτουργίας
Με νέα διεύθυνση, ίδιο DNA και άφθονη ενέργεια, το comeback της χρονιάς
Ένα all-day spot όπου η ποιότητα, η φιλοξενία και το καλό φαγητό συναντούν τον ρυθμό της πόλης
Από τον πρώτο καφέ ως το τελευταίο ποτό – το Medez κρατά τον παλμό του Παγκρατίου
Καφές, βιβλία και χαλαρή ατμόσφαιρα
Ένα νέο, φινετσάτο café αφιερωμένο στον καφέ, τη γαλλική patisserie και την παριζιάνικη αισθητική
Coin toasts, taiyaki, δεκάδες εκδοχές σε matcha tea και k-pop parties