Ελλαδα

Φώφη Γεννηματά: Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της & έπεσε σε κώμα

Μία ακόμα συγκινητική ιστορία στη δημοσιότητα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 17χρονος γιος της Φώφης Γεννηματά στην κηδεία της μητέρας του
Ο 17χρονος γιος της Φώφης Γεννηματά στην κηδεία της μητέρας του © YouTube

Η Φώφη Γεννηματά γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και την επόμενη ημέρα έπεσε σε ηπατικό κώμα.

Συγκινεί η νέα ιστορία που αποκαλύφθηκε για τη Φώφη Γεννηματά και τη γενναία μάχη που έδωσε μέχρι την τελευταία στιγμή πριν φύγει από τη ζωή.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η Φώφη Γεννηματά γιόρτασε το περασμένο Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 τα γενέθλια του 17χρονου γιου της, Γιώργου.

Βρισκόταν στο δωμάτιο του 10ου ορόφου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλευόταν. Εκεί ήταν επίσης ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης, τα δύο άλλα της παιδιά, Αιμιλία και Κατερίνα, και η αδελφή της, Μαίρη. Όλοι μαζί έσβησαν ένα κεράκι σε μία μικρή τούρτα. Με αυτόν τον τρόπο ήθελε η Φώφη Γεννηματά να αποχαιρετήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα -με μία ωραία εικόνα πριν από το τέλος.

Την επόμενη ημέρα έπεσε σε ηπατικό κώμα. Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 η Φώφη Γεννηματά πέθανε, με την είδηση να προκαλεί θλίψη στο πανελλήνιο.

Ο 17χρονος γιος της Φώφης Γεννηματά, Γιώργος, συγκίνησε στον επικήδειο που εκφώνησε στην κηδεία της μητέρας του. «Θα μας λείψει το χάδι σου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ