Ελλαδα

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: «Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Φύσσας»

Μητέρα καταγγέλει ότι χτύπησαν το παιδί συμμαθητές της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΠΑΛ Σταυρούπολης
ΕΠΑΛ Σταυρούπολης © ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: «Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Φύσσας» - Μητέρα καταγγέλει τον ξυλοδαρμό του παιδιού της.

Η μητέρα ενός παιδιού στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης καταγγέλλει πως το παιδί της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο σχολείο. «Το παιδί εξέφρασε την άποψή του και κατέγραψε τα γεγονότα μέσα στο χώρο του σχολείου με αποτέλεσμα να στιγματιστεί και να δεχθεί επίθεση από συμμαθητές που συμμετείχαν στα επεισόδια», τόνισε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1

«Τη χτύπησαν τέσσερα με πέντε άτομα, συμμαθητές της που ήταν αντίθετοι με τις απόψεις της, που ανήκουν στο χώρο του φασισμού», πρόσθεσε.

«Επειδή δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Παύλος Φύσσας θα προβώ σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες», κατέληξε.

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Συνεχίζονται οι εντάσεις

Σημειώνεται ότι χθες σημειώθηκαν νέες εντάσεις και επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Συγκεκριμένα, σημειώθηκαν διαπληκτισμοί ανάμεσα σε αστυνομικούς και συνδικαλιστές της ΕΛΜΕ, στους οποίους δεν επετράπη να προσεγγίσουν το σχολικό συγκρότημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί και μέλη της ΕΛΜΕ που απεργούν σήμερα αντιδρώντας στην αξιολόγηση, ζητούσαν να μεταβούν προς το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Τότε, οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους επέτρεψαν να προσεγγίσουν το κτίριο και ακολούθησαν διαπληκτισμοί μεταξύ τους.

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται γύρω από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης προκειμένου να μην προκύψουν νέα επεισόδια. Να θυμίσουμε πως τις προηγούμενες ημέρες σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια, με μαθητές να επιτίθενται με βόμβες μολότοφ και διάφορα άλλα αντικείμενα, κατά φοιτητών.

Νέα ένταση στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ