- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μάγδα Φύσσα: Δεν τελειώσε ο φασισμός επειδή μπήκε φυλακή η Χ.Α.
«Μην ξεχνάμε τους 500.000 που τους ψηφίσαν»
«Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό επειδή μπήκε φυλακή η Χρυσή Αυγή», δήλωσε η Μάγδα Φύσσα.
«Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό επειδή μπήκε φυλακή η Χρυσή Αυγή. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν», δήλωσε η Μάγδα Φύσσα στην ΕΡΤ για την πρόθεσή της να μην σταματήσει τον αγώνα της ενάντια στον φασισμό, οκτώ χρόνια μετά τη δολοφονία του γιου της από τον Γιώργο Ρουπακιά.
«Ναι βάλαμε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή αλλά υπάρχει φασισμός εκεί έξω. Μην ξεχνάμε τους 500.000 που τους ψηφίσαν. Εκεί έξω είναι και είναι διάφορες οι μορφές φασισμού», επεσήμανε ακόμη η μητέρα του Φύσσα.
«Ποτέ δεν ξεχάσαμε και αυτά τα παιδιά που έχουν χαθεί με αυτόν τον τρόπο με ρατσιστικά κίνητρα, φασιστικά, γυναικοκτονίες. Γιατί ναι μεν μπορεί να μην είναι το ίδιο μια οργάνωση εγκληματική όπως αυτή που σκότωσε τον Παύλο, μπορεί να μην ήταν οργάνωση που σκότωσε τον Ζακ αλλά δεν παύει να ήταν μία δολοφονία σε δημόσια θέα από νοικοκυραίους που το είδε όλη η Ελλάδα», τόνισε ακόμη η κυρία Φύσσα αναφερόμενη στη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου.
«Είναι πολύ παρήγορο να βλέπεις παιδιά και να σε φωνάζουν μάνα και Μάγδα και να σε αγκαλιάζουν. Είναι παρήγορο πολύ. Νιώθεις μια δύναμη», κατέληξε η Μάγδα Φύσσα.
Σημειώνεται ότι το Film Festival Killah-P, που διοργανώνεται φέτος με ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους από σχολεία και νέους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φιλοδοξεί να καθιερωθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του αντιφασιστικού Σεπτέμβρη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.