Ελλαδα

Συνάντηση Πλεύρη–Παπανικολάου για το σύνδρομο Άσπεργκερ

Ξεκινά καμπάνια ενημέρωσης για το σύνδρομο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνάντηση του Υπουργού Υγείας Θ. Πλεύρη με τον προπονητή- καλαθοσφαιριστή Δ. Παπανικολάου
Συνάντηση του Υπουργού Υγείας Θ. Πλεύρη με τον προπονητή- καλαθοσφαιριστή Δ. Παπανικολάου.Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 (ΓΡ. Τ. ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ / EUROKINISSI)

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας ενημέρωσε για την εκστρατεία που ξεκινάει σχετικά με το σύνδρομο Άσπεργκερ, μια διαταραχή του φάσματος του αυτισμού.

Τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου δέχθηκε την Παρασκευή στο υπουργείο Υγείας ο επικεφαλής του Υπουργείου, Θάνος Πλεύρης.

Ο παλιός άσσος ενημέρωσε για την εκστρατεία που ξεκινάει σχετικά με την ευαισθητοποίηση γονέων, ιατρών και εκπαιδευτικών για το σύνδρομο Άσπεργκερ, μια διαταραχή του φάσματος του αυτισμού.

Ο Υπουργός Υγείας διαβεβαίωσε τον κ. Παπανικολάου πως θα είναι δίπλα σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια και ότι το Υπουργείο Υγείας θα παρέχει κάθε δυνατή συνδρομή με στόχο τη σωστή ενημέρωση για το σύνδρομο, την έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από τη διαταραχή.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο Δημήτρης Παπανικολάου αποκάλυψε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι πάσχει από το σύνδρομο Άσπεργκερ.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ