- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Κεραμέως για άνοιγμα σχολείων: Περισσότερα τεστ και μάσκα παντού
«Θα γίνουν αλλαγές στα υγειονομικά πρωτόκολλα των σχολείων»
Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, διεμήνυσε πως θα πραγματοποιηθούν αλλαγές στα υγειονομικά πρωτόκολλα των σχολείων.
Τη διαβεβαίωση πως τα πρωτόκολλα στα σχολεία θα αλλάξουν καθώς, όπως είπε, δεν νοείται να διακόπτεται η δια ζώσης εκπαίδευση, έδωσε σήμερα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.
Η κ. Κεραμέως ανέφερε προς τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις και αφού ολοκληρωθούν οι σχετικές συζητήσεις με την επιτροπή των ειδικών. «Φεύγουμε από την λογική του κλεισίματος τμήματος και πάμε σε αυξημένο testing και περισσότερα εργαστηριακά τεστ και μάσκα παντού πλην της γυμναστικής» σημείωσε η κ. Κεραμέως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σταθμού.
Σημείωσε ακόμη πως απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί να λειτουργήσουν δια ζώσης όλες οι εκπαιδευτικές δομές. Ανέφερε τέλος ότι «περίπου το 80% των εκπαιδευτικών έχει εμβολιαστεί και αν προστεθεί ένα ποσοστό 10% που έχει νοσήσει, απομένει ένα 10% που δεν έχει εμβολιαστεί».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περίπου 200 ζώα ζούσαν σε ακατάλληλες συνθήκες
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Λίνας Μενδώνη
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι καταγγέλλει η τοπική ΕΛΜΕ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.