Ένας 27χρονος αλλοδαπός στην Κρήτη, ασέλγησε σε βάρος ενός 11χρονου παιδιού.
Σοβαρή υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικου απασχόλησε πριν λίγα 24ωρα την Αστυνομία σε χωριό της Μεσαράς στην Κρήτη. Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Creta24.gr, ο δράστης φέρεται να είναι ένας 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατηγορείται ότι την περασμένη Κυριακή, 16 Μαΐου, προσέγγισε τον ανήλικο τον οποίο γνώριζε και τον εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις.
Ο ανήλικος, ηλικίας περίπου 11 ετών αναγκάστηκε όπως καταγγέλλεται να «χαϊδέψει» τα γεννητικά όργανα του 27χρονου αλλοδαπού, όταν εκείνος του το ζήτησε επιτακτικά. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό δεν έχουν γίνει γνωστές, είναι όμως βέβαιο πως ο 27χρονος εκμεταλλεύτηκε την απουσία των γονιών του 11χρονου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το παιδί αρνήθηκε, αλλά τελικώς αναγκάστηκε να κάνει αυτό που του ζήτησε ο αφγανικής καταγωγής αλλοδαπός. Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι γνωστός στην περιοχή όπου διέμενε και εργαζόταν ως βοσκός.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν, ότι το παιδί το ίδιο απόγευμα ενημέρωσε τους γονείς του και ο πατέρας του υπέβαλε μήνυση στον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται. Ο νεαρός από το Αφγανστάν συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Η έκθεση συγκεντρώνει έργα, εμπειρίες και αποτελέσματα από μια σειρά δράσεων
Αυξάνονται οι καταγγελίες για επιθέσεις σε γιατρούς και υγειονομικούς σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
Το βίντεο - αφιέρωμα της εταιρίας παραγωγής για την αείμνηστη ηθοποιό
Απολύτως ανακριβή χαρακτηρίζει η ΕΛΑΣ τα δημοσιεύματα για χειροπέδες σε καθηγητές εντός σχολείου
Τροχαίο στο 44,5ο χλμ προς Κόρινθο – Τραυματίστηκε οδηγός βαν, επί τόπου Τροχαία και Πυροσβεστική
Ένα χρόνο πριν η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών
Η ανακοίνωση της οικογένειας Ντε Γκρες
Η σπουδαία ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 92 ετών
Η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή, όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας
Η πρόγνωση Τσατραφύλλια για χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα και ισχυρούς βοριάδες
Ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή
Σκληρή δήλωση Αλειφτήρα κατά Ανεστίδη, ενόψει της συνάντησης των αγροτών με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου
Όλες οι αργίες για το 2026
Η 24χρονη πέρασε στο αντίθετο ρεύμα στη Μάρκου Μπότσαρη και προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.